Fotoshoot på Sturlasgade

/ / Inspiration

Fotoshoot på Sturlasgade

Hos Greenify elsker vi at kunne inspire til indretning med planter.

Jeg har haft besøg af den dygtige fotograf, Gyrithe Lemche og stylist, Kate Imogen Wood i min lejlighed på Islands Brygge. De har taget nogle super fine billeder, med masser af lækkert grønt. Jeg håber, at billederne kan inspirere dig til, hvordan du kan indrette dig med planter i dit hjem.

Jeg synes personligt, at planterne hos mig giver mit hjem karakter og personlighed. Jeg elsker at flytte rundt på dem og på den måde skabe nye grønne miljøer og et nyt udtryk. Planterne er en super nem måde at gøre indretning dynamisk og skabe stemning med, alt efter humør og årstid.

Du er meget velkommen til at bruge billederne fra det hyggelige fotoshoot til inspiration. Måske får du nogle ideer til dit eget hjem!

Stylist: Kate Imogen Wood Fotograf: Gyrithe Lemche

Greenify_Planter_fermliving

De fleste planter elsker lys – ligesom os! Hvis du har et hjørne med et vindue, kan du med fordel stille en masse planter her. Du får brugt en del spildplads, og dine planter vil elsker dig for det!
Hængende: Discidia i krukke fra Ferm Living // I Vindueskarmen: Lille krukke fra Ferm Living, Alocasia Zebrina i lerkrukke, kaktus i lerkrukke // På skammel: Monstera i lerkrukke // På gulvet: Plant stand fra Ferm Living, Violinfigen i krukke fra Ferm Living, kaktus i UASHMAMA paper bag, Alozasia Zebrina // På kommode: perler på snor i lerkrukke

Greenify image_planter_01jpg

Mix og match planter i forskellig størrelse og form. Her har vi sammensat stueplanter og sukkulenter i forskellige lerkrukker.

Fra venstre: Aloe Vera, sukkulent, Pilea, Eukalyptus, sukkulent, perler på snor og kaktus i UASHMAMA paper bag.

Greenify_gødning_øko
Vi er ret vilde med rå og grå materialer inde på Greenify kontoret for tiden. Her har vi bare stablet et par smukke trækasser – det går man aldrig galt i byen med!
Greenify’s egen økologiske universalgødning og stueplante i vase fra Ferm Living.

Greenify_image_planter_vaser
Mix tunge materialer som ler og sten med lette materialer som glas og træ. Se bare her, hvor godt det ser ud at sætte et par afklippede grene Eukalyptus, Monstera og palme i smukke glasvaser! Det er kun fantasien, der sætter grænser!

greenify-pilea-perler-paa-snor

Sæt dit eget personlige præg på din indretning ved at inddrage nogle af dine yndlingsting. Her har Michala sat nogle fine, enkle planter på sin gamle kommode fra Genbyg.
Fra venstre: Pilea i lerkrukke, blad fra Alocasia Polly og perler på snor i lerkrukke.

Greenify_image_fermliving
Hvem siger, at man behøver at gå på kompromis med indretningen for at leve grønt? Hos Greenify tror vi på, at der er plads til alt det grønt, du kan ønske dig! Vi håber, at du er blevet inspireret til at indrette med planter i dit eget hjem og glæder os til at se endnu flere smukke billeder på Instagram og Facebook fra vores dygtige, grønne ambassadører!
Med uret: Eukalyptus i lerkrukke, Discidia i hængekrukke fra Ferm Living, Alocasia Zebrina i lerkrukke, Aloe Vera i lerkrukke og Kentiapalme // I Ferm Plant Box: Kaktus i lerkrukke..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *