Greenify hos Baker Tilly

/ / Inspiration

Hvem er Baker Tilly?

Baker Tilly beskæftiger sig med rådgivning af ejerledede virksomheder i hele Danmark. I Virksomheden sidder revisorer klar til at give et godt råd. Virksomheden er netop rykket ind i nogle store, åbne lokaler i Valby. 


Hos Greenify har vi fornøjelsen af at blive kontaktet af en masse seje virksomheder. Da Greenify blev kontaktet af Baker Tilly, var det med ønsket om at skabe et grønt kontormiljø i virksomhedens helt nye, rå lokaler. I samarbejde med Baker Tilly, fandt jeg frem til en grøn løsning, som jeg er ret vild med!

Baker Tilly er så heldige at have store, lyse kontorlokaler, hvilket gør det meget nemmere at finde smukke planter til.

Jeg har valgt at indrette med planter der har karakter, og som jeg synes matcher de flotte moderne lokaler. Jeg har valgt planter som Monsterasukkulenterpileaer og store kaktusser.
Baker Tillys interiør er enkelt, råt og elegant. Derfor er temaet ensartet med moderne enkle krukker og plantekasser fra bl.a. Ferm Living, således at det grønne bliver en harmonisk del af den øvrige indretning. 

Jeg har lavet små grønne oaser ved brug af Ferm Livings Plant Stands som hæver planterne fra gulvet og giver blikfangSom en ekstra effekt, faldt valget også på vertikale grønne løsninger i form af elegante plantevægge med messingkrukker i Plant Holders. Disse messingkrukker er også kombineret med andre mere rå krukker i div. mødelokaler, kantine mv, således at de forskellige rum hænger godt sammen.

Baker Tilly valgte at tilkøbe planteservice, så Greenify besøger virksomheden løbende og holder de mange grønne oaser pæne.

Se de mange billeder fra Baker Tillys smukke kontor nedenfor og find inspiration til din egen arbejdsplads.

 

Mange hilsner

Michala

 

BakerTilly_kontorbeplantning_15

BakerTilly_kontorbeplantning_18

BakerTilly_kontorbeplantning_1

BakerTilly_kontorbeplantning_2

BakerTilly_kontorbeplantning_4BakerTilly_kontorbeplantning_10BakerTilly_kontorbeplantning_7

BakerTilly_kontorbeplantning_12

BakerTilly_kontorbeplantning_14

BakerTilly_kontorbeplantning_17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *