Indret dit kontor med planter

/ / Inspiration
Lille Plantepakke - Deluxe

Kontorbeplantning er blevet en prioritet. Men hvordan er det nu lige man indretter bedst og sørger for planternes ve og vel? Vi har taget nogle inspirationsbilleder, så du kan få ideer til, hvordan du kan indrette dit kontor. Længere nede på siden kan du finde fem tips, som kan hjælpe dig med din kontorbeplantning, samt en guide til hvordan planterne skal passes.komplet-kontorpakke-plantepakke-kentiapalme-kaktuspakke-aloe-vera-sukkulent-monstera

komplet-kontorpakke-kentiapalme-kaktuspakke-kontorbeplantning

 

Fem tips til indretning af dit kontor

#1 – Skab små plantemiljøer ved at sætte flere planter sammen

#2 – Leg med form og størrelse. Små planter komplimenterer høje planter

#3 – Stil små kaktusser og sukkulenter på skrivebordene og skab glæde

#4 – Kombiner forskellige krukker og skab et unikt udtryk

#5 – Sørg for at alle medarbejdere kan se en plante fra
deres plads

 

 

kontorpakke-indret-med-planter

den-fleksible-pakke-plantepakke-kontorbeplantning-ferm-living-kaktuspakke-kontor

 

Hvordan skal planterne på kontoret passes?

 

MONSTERA:

Monstera er en super nem plante at holde og ideel til kontorbeplantning. Planten drejer sig efter lyset, så det kan være en god ide ikke at have den stående i direkte sollys. Får Monsteraen for lidt lys, vil den lave færre af de smukke flige i bladene. Pas på med at stille din Monstera tæt på et vindue med træk. Det kan resultere i brunlige blade. Du kan med fordel vande din Monstera max 1-2 gange ugenligt og gøde 2 gange om måneden.

 

VIOLINFIGEN: 

Violinfigen trives godt i et rum med normal stuetemperatur; men luft­fugtigheden må være så høj som mu­ligt. Violinfigen skal stå så lyst som muligt, men ikke i direkte sol. Som pottejord bruges en almindelig stan­dard-jordblanding baseret på spag­num. I sommerhalvåret vandes og gødes regelmæssigt, mens der om vinte­ren slet ikke tilføres næring og kun vandes meget sparsomt.

 

KENTIAPALME:

Kentiapalmen er meget nem at passe. Om sommeren vandes den 2 gange om ugen og kan med fordel gødes hver 14. dag. Om vinteren behøver palmen kun vand ca. hver 14. dag. Sørg for at din palme ikke står for koldt og stil den gerne ud i regnen om sommeren.

 

SUKKULENTER & KAKTUSSER:

Med både kaktusser og sukkulenter gælder der én gennemgående regel: lad være med at overvande! Lad hellere dine sukkulenter og kaktusser tørre ud fremfor at give dem for meget vand. Det medfører nemlig, at planterne kan begynde at rådne eller ’tilte’. Generelt er sukkulenter og kaktusser glade for at få lidt lys, men alt i alt er det meget nemme planter at holde.

..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *