Eventuelt en guide tur ved første login

/ / APP
Greenify x Kähler Design - Mørketolerante planter

Mørketolerante planter

Vi har glædet os til at dele den her nyhed med jer! Her hos Greenify har vi nemlig indgået et samarbejde med Kähler Design, da Kähler i foråret lancerer en række nye Hammershøi urtepotteskjulere.

 

MØRKETOLERANTE PLANTER – SAMMEN MED KÄHLER DESIGN

Vi er teamet up med Kähler Design om at give dig den lette vej til et smukt grønt hjem – i overensstemmelse med tidens plante- og interiørtendenser.
Der vil i forbindelse med samarbejdet blive offentliggjort korte videoer med grønne tips fra vores egen CEO og stifter af Greenify, Michala Kjær-Holm. Det første tema med dertilhørende video introducerer vi i dette blogindlæg, som sætter fokus på mørketolerante planter, der trives i rum med begrænset lys.

Nedenfor kan du se den første video i en serie af fire. Her fortæller Michala Kjær-Holm om tre mørketolerante planter og hvorfor de er gode i dine mørke rum.

Mørketolerante planter

Dieffenbachia i Hammershøi urtepotteskjuler fra Kähler Design.

MØRKETOLERANTE PLANTER SOM GIVER FRISK LUFT 

De fleste af os har et rum med begrænset lys. Her vil man måske være af den overbevisning, at der dermed ikke kan gro planter. Tro om igen – det kan der snildt! Derfor giver vi dig nedenfor et overblik over, hvilke planter som vil elske at bo i dine mørke rum.
Hvis vi tager udgangspunkt i sove- og badeværelset, giver det her god mening at vælge planter, som er særligt gode til at rense luften og udskille ilt.
Helt generelt er alle planter gode for vores indeklima, men Nasa har forsket i præcis hvilke af dem, som er ligger i toppen. Via undersøgelsen har Nasa fundet frem til hvilke planter, hvis force ligger i at fjerne nogle af giftstofferne fra byggematerialer, emballage og andet, som udskilles hjemme hos os.

 

 

 

GULDRANKE, SANSEVIERIA OG DIEFFENBACHIA

Nogle af de planter som er fremhævet på Nasa’s liste, og som samtidig er mørketolerante planter, er bl.a. Guldranken. Guldranken er en smuk plante med hængende vækst, som med fordel kan bo på badeværelset grundet sine luftrensende egenskaber. Den er derudover super god at placere på en reol eller måske i en hængekrukke monteret i loftet. Derudover findes Sansevieria også på listen. Den er en meget mørketolerant og overbærende plante. Placer den for eksempel i soveværelset, da den udskiller ilt om natten. Den sidste favorit er Dieffenbachia Reflector, der ligesom Guldranken og Sansevieria ‘Black Coral’ også har luftrensende egenskaber, men hvis brogede blade tilfører et levende udtryk i rum med begrænset lys.

Mørketolerante planter

Fra venstre: Guldranke, Sansevieria ‘Black Coral’, Dieffenbachia.

Find flere mørketolerante planter her...