FORÅR ER LIG MED FRISKE KRYDDERURTER

/ / Inspiration
Greenify x Kähler - Krydderurter

Som vi løftede sløret for i forrige blogindlæg, har vi indgået et samarbejde med Kähler Design om at give jer tips til grøn indretning. I dette blogindlæg er vi klar til at præsentere vores næste tema, som sætter fokus på spiselige planter. 

 

FRISKE KRYDDERURTER TIL ALLE 

Vi går meget op i at kunne tilbyde dig planter og krydderurter af høj kvalitet. CEO og stifter af Greenify, Michala Kjær-Holm, fortæller den forbindelse: “En af Greenifys missioner er, også at inkludere børnene i processen fra jord til bord samt lære dem, at krydderurter ikke blot kommer fra en pose købt i det lokale supermarked. Selvom vi har valgt at bosætte os i byen, har vi et stærkt ønske om at få naturen tættere på. Det håber vi, at vi kan være med til med Greenify.” Ud fra dette ønske har vi derfor gjort det muligt for personer bosat i Storkøbenhavn at købe sæsonens udvalgte krydderurter, tilplantet i vores egne altankasser eller bionedbrydelige genfyldskasser.
Lige præcis den tankegang er blevet en del af vores næste tema, hvor vi sammen med Kähler Design fokuserer på at indrette køkkenet med friske krydderurter. Se næste video i rækken – lige her!

INDRET DIT KØKKEN MED KRYDDERURTER 

KrydderurterForåret er endelig ankommet og lysten til at bringe naturen ind i køkkenet ligeså. Invitér friske krydderurter ind i hjemmet, så de er indenfor rækkevidde, når du udfolder din indre kok. 
At det stadig er koldt om natten skal dog ikke afholde dig fra at nyde dine egne krydderurter. Urterne trives generelt rigtig fint i dit køkken og med de nye urtepotteskjulere fra Kähler Design, dannes der et grundlag for at opgradere på krydderurtefronten.

 

 

FIND OG SAMMENSÆT SÆSONENS SPISELIGE PLANTER PÅ GREENIFY.DKgrillkassen

Har du igennem dette blogindlæg fået mod på at bruge krydderurterne i madlavningen? Så anbefaler vi helt generelt, at du bare vælger dem, som du foretrækker i din madlavning. Langt de fleste krydderurter trives både inden- og udendørs, så der er derfor ingen grund til at overkomplicere dit valg. Du skal som altid bare huske at vande og pleje efter behov. 

Find hele udvalget af vores friske krydderurter her..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *