Vanding afhænger af placering

/ / APP, Inspiration

Plantetendenser

Som du måske allerede ved, har vi indgået et samarbejde med Kähler Design om at give tips og tricks til grøn indretning. I dette blogindlæg er vi klar til at præsentere vores næste tema, hvor vi spår, hvilke grønne indretningstrends du kommer til at se mere af. 

KRUKKERNE ER BLEVET EN VIGTIG DEL AF INDRETNINGEN

En plante står sjældent alene – den har altid en ven, som er klar til at omfavne. Her er det dog ikke dig som ejer vi hentyder til, det er nemlig krukkerne.
Krukker og urtepotteskjulere er blevet en vigtig del af den grønne indretning. Vi ser blandt andet, at de klassiske og organiske lerkrukker sættes sammen med mere moderne krukker og urtepotteskjulere, for at skabe et unikt og mere særpræget udtryk i hjemmet. Vores mere personlige plantevalg komplimenteres ligeledes af modigere kombinationer af krukker, hvor vi leger med farver og former.
Derudover er store gulvvaser med afskårne siv, blade og græsser som kan tørre og leve længere noget vi også vil se mere af i år.

Nedenfor kan du se den tredje video i samarbejdet med Kähler Design, hvor vores CEO Michala Kjær-Holm blandt ander viser og fortæller nærmere om, hvordan du kan matche dine krukker.

 

DSC_2098 (1)STOR, STØRRE, STØRST

Retter vi blikket over på planter, som vil se mere af i indretningen, er de store statement planter ikke til at komme udenom. De vækker opsigt og giver dine rum liv.

Her er en favorit den eksotiske plante Strelitzia Nicolai, som ved første øjekast hurtigt sender dine tanker imod varmere himmelstrøg. Den kan med sine lange stilke og kraftige blade passende sprede grønne vibes i et af dine tomme hjørner. Find den på shoppen i forskellige størrelser, så du både kan bruge den store og små rum. 

 

KARAKTERFULDE BLADEGrønne indretningstrends

En af de grønne indretningstrends vi heller ikke kommer udenom, er planter med karakterfulde blade. Blandt andet i form af størrelse, mønstre eller farver.
Her er Calathea Triostar værd at fremhæve, med sine spidse blade og smukke nuancer af bordeaux. Derudover er vi også ret begejstrede for Obliqua og Monstera, som er kendetegnet ved deres smukke hullede og hjerteformede blade.
..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *