Lær din plante at kende

/ / APP

Nemme planterTiden er fløjet afsted og det betyder, at vi nu er nået til fjerde og sidste tema i vores samarbejde med Kähler Design. Vi slutter selvfølgelig af med et manér og giver dig her et meget efterspurgt emne; tips til nemme planter! 

 –

DER ER EN PLANTE TIL ALLE

Her hos Greenify møder vi ofte mange som siger “Planter overlever aldrig hjemme hos mig – jeg har slet ikke grønne fingre”. Til det kan vi kun pointere, at der altså findes mange smukke planter, som er næsten umulige at tage livet af. Såfremt du husker på, at ingen planter er 100% vedligeholdelsesfrie. 

Nedenfor kan du se den fjerde video i samarbejdet med Kähler Design. Her fortæller vores CEO Michala Kjær-Holm nærmere om de nemme planter og hvordan de holdes. 

 

IMG_1130-grade3 NEMME PLANTER

Er du nybegynder? eller har du fået mod på at prøve at indrette dig med planter igen? så har vi her et par anbefalinger til nemme planter, som du kan starte ud med.
Planter som Monstera, Aglaonema og Sansevieria ‘Black Coral’, har alle det til fælles, at de trives på de fleste placeringer – dog aldrig i direkte sollys. Vand planterne ca. én gang hver eller hver anden uge, afhængig af, hvor fugtig jorden føles.

TIP!

Føles jorden generelt fugtig i overfladen er det bedre at udskyde vandigen indtil planten har absorberet vandet helt. Føles jorden omvendt tør et par centimeter ned, bør du som oftest vande.

 

TIL DIG DER GLEMMER AT VANDE
Nemme planter

Kaktusser anses også for at være nemme planter, hvilket er rigtigt i den forstand, at de ikke har brug for meget vand. De har til gengæld brug for en hel del lys. Med den rette placering, kan en kaktus trives med blot at blive vandet 1-2 gange om måneden. Den er derfor god hvis du til tider ‘glemmer’ at vande.
Sammen med kaktussen, er Aloe Vera planten heller ikke den tørstige slags. Den hungrer ligeledes efter en masse lys – bare ikke direkte sollys.
Afslutningsvis er det dog vigtigt at huske på: Ingen regler uden undtagelser. Planter er levende organismer og ikke to er ens, så juster vandingen efter hvad der fungerer for dine planter og omgivelser.

Er du blevet lun på kaktusserne? Så tilbyder vi eksempelvis en lille, mellem eller stor kaktuspakke på shoppen, som er nøje udvalgt af Greenifys grønne eksperter.
Er Aloe Vera planten mere dig, så findes den ligeledes på shoppen i to forskellige størrelser.

 ..