Din plante skal umiddelbart have vand, når den er tør. Fugtmåler. Alle planter kan være forskellige

/ / APP
Afskårne

Afskårne

I dag findes der mange former for buketter, som er forskellige fra den traditionelle tætte buket vi kender. Her hos Greenify har vi forelsket os i konceptet omkring afskårne og alle de forskellige måder de kan bruges på. Hvorfor? Det fortæller vi dig lige her!  

 

GRENE, BLADE OG BLOMSTER  

Afskårne er et smukt supplement til den grønne indretning. Det giver dig blandt andet mulighed for, at bringe flere farver ind i hjemmet og afspejle årstidernes skiften. 
I vores samarbejde med Kähler Design, blev det også til en kort video omkring afskårne. Her lagde vi fokus på, hvordan du kan style, mixe og matche dem. Se videoen nedenfor, hvor vores CEO Michala Kjær-Holm fortæller mere om de smukke afskårne.

AfskårneBUKETTER DER HOLDER LÆNGERE

Du kender det måske; Du har fået smuk blomsterbuket, men tanken om, at den allerede begynder at visne om en lille uge, er næsten ikke til at bære.

Lige præcis dét, er en af grundene til, at vi elsker konceptet omkring afskårne. Hver måned udvælger vi nemlig nøje grene, blade og blomster som har en længere holdbarhed og afspejler årstiden. Alle månedens afskårne har en længere levetid end traditionelle snitblomster og er derfor et mere bæredygtigt alternativ. Nogle af vores afskårne kan også tørre flot op, så de kan stå i meget lang tid. 

 

 

MIX OG MATCH EFTER SMAG

Du skal ikke være bange for at udfolde din indre blomsterbinder og blande de forskellige afskårne. Begynd med en grøn base af blade og tilføj derefter dine yndlingsfarver med blomster og grene for en helt personlig buket.
På shoppen finder du i denne måned Protea Pink Ice, Eucalyptus og Monstera, som du kan sammensætte efter det ønskede udtryk og dit behov. Derudover kan du også finde en specielt sammensat Mors dags buket. Den skal dog bestilles inden d. 6/5, for at den er frisk og kan gives d. 13/5.

God fornøjelse!

blog-afskaarne

..