Handelsbetingelser

Her kan du kunne læse Greenifys betingelser:

Hos Greenify har vi et brændende ønske om at gøre det nemmere at indrette sig med planter, ude såvel som inde. Vi synes, at friske krydderurter og planter fortjener mere end en plads i køleskabet eller i en kedelig pose fra supermarkedet. Friske krydderurter og planter bringer både smag, skønhed, liv og energi med sig. Dét vil vi gerne gøre mere tilgængeligt for alle, som bor i byen.

Du kan handle med Greenify via hjemmesiden www.greenify.dk. Når du har gennemført et køb og dermed indgået en købsaftale, sender Greenify dig en ordrebekræftelse på den anførte e-mail adresse.

Alle Greenifys betalinger håndteres af certificeret og godkendt betalingsudbyder.

Greenify leverer varer hver tirsdag til private (bestilt senest søndag) mellem kl. 16-22 og hver torsdag til virksomheder (bestilt senest tirsdag) mellem kl. 10-17.

Hvor leverer Greenify: Vi leverer til postnumre i København, Frederiksberg samt Storkøbenhavn – dog undtaget 2630 Taastrup, 2640 Hedehusene, 2980 Kokkedal samt 2990 Nivå.

For at få sine varer leveret til døren, skal man købe for min. DKK 500,-. Alle ordrer på mindre end DKK 500,- skal afhentes i butikken på Sturlasgade 1, 2300 København S, den efterfølgende onsdag i ml. kl. 11-14*, såfremt der er bestilt senest søndag kl. 23.59. *Ændrede afhentningstider på grund af Corona

Fragten er gratis ved køb over DKK 1500,-. Ved køb over DKK 500,- men mindre end DKK 1500,- koster det DKK 150,- at få leveret.

PRIVATE KUNDER - Alle varer bestilt senest søndag midnat leveres næstkommende tirsdag til private og afhentes i butikken fra onsdag på Sturlasgade 1, 2300 København S. Varer bestilt efter søndag midnat leveres tirsdag og afhentes onsdag i ugen efter bestillingsugen*. Greenify leverer til private mellem kl. 16-22.

VIRKSOMHEDSKUNDER - Alle varer bestilt senest tirsdag leveres torsdag til virksomheder mellem kl. 10-17.

Bemærk: Placeres en bestilling udenfor Greenifys ovenfor definerede område, forbeholder Greenify sig retten til at annullere ordren mod refundering af det fulde beløb til dig.

Ved ekstreme vejrsituationer som snestorm og isslag kan der forekomme uregelmæssigheder i leveringerne.

Alle priser og gebyrer er inkl. moms. Greenify forbeholder sig retten til at ændre priser på sine varer.

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer, prisfejl og tastefejl.

 

*Ændrede afhentningstider i butikken på grund af Corona

I de tilfælde hvor der indgås aftale om at Greenify varetager pleje af leverede planter, oprettes aftalen som en abonnementsbetaling, således at betaling for denne service hæves automatisk hver måned.

Indgåelse af aftale om Planteservice abonnement sidestilles med accept af Greenify’s forretningsbetingelser samt indgåelse af aftale.
 
Varighed: aftalen er gensidigt uopsigelig i 12 måneder fra aftalens indgåelse. Herefter kan aftalen opsiges med 3 måneders varsel.
 
 Service og garanti: Greenify servicerer planterne efter deres behov.
Greenify holder planterne behørig forsikret i aftaleperioden, når følgende forhold er opfyldt:
  • Planterne er placeret under temperatur og lysmæssige forhold som aftalt ved aftalens indgåelse
  • Greenify har uhindret og let adgang til planterne omfattet af aftalen
  • Al vedligehold af planterne foretages af Greenify
Greenify tager forbehold for force majeure, herunder dog ikke udtømmende, energi mangel, lokal- og generalstrejke/blokade, stop for vandforsyning mv. Force Majeure omfatter også situationer med skadedyrsangreb forårsaget af eksempelvis kakkelakker eller anden luft-, ventilations eller kloakbårne skadedyr. Indsats mod samme er ikke omfattet af plantegarantien og vil afstedkomme særskilt indsats efter tilbud.
Plantegarantien dækker ikke, hvis en plante væltes eller knækker eller på anden måde misligeholdes – I så fald faktureres særskilt.
 
 Prisregulering: vil normalt finde sted én gang årligt baseret på indeks fra Danmarks Statistik og tager udgangspunkt i omkostningsstrukturen i Greenify ApS.

Greenify garanterer, at en levering fra Greenify er frisk ved modtagelsen og at udbringning sker på den oplyste dag og at værdien af blomster/planter/krydderurter svarer til det bestilte. Eventuelle reklamationer skal ske til Greenifys kundeservice.

Greenify yder 100% tilfredshedsgaranti. Greenify yder fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven. For levnedsmidler (planter og blomster) er der normalt ingen fortrydelsesret. Det er dog vigtigt for os, at du er tilfreds med dine planter og hvis du allerede ved levering kan se at planten mod forventning ikke passer ind hos dig, tager vi den med retur og krediterer den fra ordren. Du vil blot dække omkostninger i forbindelse med levering på 150 DKK, uanset om vi har leveret fragtfrit til dig.

Tilfredshedsgarantien gælder når en du senest 24 timer efter levering giver os besked pr. mail (info@greenify.dk) med ønsket om at fortryde dit køb. Du afholder omkostninger i forbindelse med levering (150 DKK) og evt. returnering (150 DKK), uanset om der er leveret fragtfrit til dig.

For alle andre varer end levnedsmidler og varer til hjemmet, er der 14 dages fortrydelsesret. For at udøve fortrydelsesretten, skal du meddele Greenify sin beslutning om at fortryde aftalen via e-mail eller telefon (se kontaktoplysninger nedenfor) Varer skal altid returneres i samme stand som ved modtagelsen.

Sturlasgade 1, 2300 København S

E-mail: info@greenify.dk

Tlf: 8816 4212

En reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, og vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige holdbarhed. Hos Greenify kan du dog fortryde din bestilling ved at e-maile til os helt frem til den sidste hverdag (lokal tid) før leveringsdagen.

Såfremt du ikke er hjemme på det adviserede tidspunkt for levering, stiller vi dine varer foran din dør. Hvis bestillingen bortkommer har vi ikke mulighed for at erstatte bestillingen.

I følgende tilfælde tager Greenify leverancen med retur, med henblik på at kontakte dig for at aftale ny leveringsdato:

  • Er bestillingen til en etageejendom, eller anden ejendom, hvor det ikke er muligt at komme ind i opgangen og/eller
  • Modtageren har ikke givet mulighed for at sætte bestillingen uden for døren eller aflevere til naboen og modtageren kan ikke kontaktes pr. telefon og/eller vælger ikke anden løsning end personlig modtagelse.

Greenify opkræver et leveringsgebyr på 150 DKK for hvert nyt leveringsforsøg i tilfælde af, at Greenify ikke lykkes med at levere bestillingen til dig – dog under forudsætning af, at Greenify ikke lykkes med at foretage levering på det tidspunkt, der er oplyst og aftalt.

Du modtager ikke automatisk bekræftelse, når levering har fundet sted. Ønskes en bekræftelse rettes henvendelse til Greenifys kundeservice.

Alle kunder modtager ved internetkøb en bekræftelse både på skærmen og via e-mail på, at ordren er modtaget. Betingelser for levering gælder som beskrevet ovenfor. Alle kontrakter indgås på dansk.

Sådan behandler Greenify dine oplysninger, når du bestiller elektronisk: Når du har gennemført en ordre, registreres de oplysninger, du har afgivet (modtager/afsender navn og adresse, korttekst, email-adresse og hvilke varer du ønsker leveret), og vi logger din IP-adresse. Oplysningerne registreres i vores database i ukrypteret form. Data mellem Greenifys forskellige applikationer transmitteres krypteret via XML (SSL). Greenify anvender logstatistik med det formål at sikre, at websitet er så brugervenligt som muligt, samt for at se hvilke varer, der er de mest besøgte.

Din IP-adresse bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug. Oplysningerne anvendes til at udføre den bestilling, som du har afgivet. Medarbejdere hos Greenify har adgang til disse oplysninger.

Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke i markedsføringsøjemed, og vi sender ikke uopfordrede e-mails ud fra disse oplysninger. Ønsker du at modtage Greenifys nyhedsmail, sker dette udelukkende efter du selv har givet samtykke hertil. Vi opbevarer oplysningerne i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Greenifys website kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine.

Greenify forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og vil ikke afsløre informationer om vores kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at gennemføre en transaktion. Greenify vil ikke sælge personlige data som navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort til nogen tredjepart uden forudgående tilladelse.

Greenify® er dataansvarlig.

Greenify forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Det tilrådes at konsultere disse vikår regelmæssigt.

TOP