Ledige stillinger

Deltidsmedarbejder

Vil du være en del af en grøn virksomhed i rivende udvikling? Er du en ægte plantenørd, med et stort gå på mod og drive, så er du måske den vi leder efter!

Vi har vokseværk og er derfor på udkig efter den helt rigtige plante-elskende kollega til vores lille, men stærke team, til et job med stort ansvar og afveksling.  Måske er det dig vi leder efter?

 

Dine ansvarsområder

I Greenify er opgaverne mange, så vi leder efter en person med gå-på-mod og initiativ. De primære arbejdsopgaver vil inkludere;

  • Vagter i vores fysiske butik (både hverdag og weekender)
  • Levering af planter i vores leveringsområde sammen med vores chauffør (dag- og aftentimer)
  • Planteservice og plantepleje hos virksomheder
  • Løbende ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer

Du er selvfølgelig vild med planter og har et godt kendskab til planter og plantepleje generelt! Du er formentlig i gang med en uddannelse eller har sabbatår. Du er pålidelig, smilende og imødekommende. Du udviser engagement og initiativ, og er god til at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Du er en god kollega med en positiv og løsningsorienteret indstilling. Du kan lide Greenifys koncept og vil være stolt af at være en del af vores team. Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende jobs. Vi forventer at du har kørekort B, da kørsel i Storkøbenhavn vil ske regelmæssigt.

 

Om jobbet og ansøgningsfrist

Vi forventer, at du kan arbejde min. 20 timer om ugen (3-4 faste dage). Stillingen er timelønnet. Vi afholder jobsamtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest 11/12-2020.

Send din ansøgning samt CV til info@greenify.dk

 

Om Greenify

Greenify er en dansk virksomhed der elsker planter. Vi tilbyder færdigplantede grønne løsninger leveret til døren – både til private og virksomheder. Vi har eksisteret siden 2015, og brænder for at give alle vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os - uanset om det er online, i vores fysiske butik eller som virksomhedskunde. 

Vi er stolte af at være med til at gøre Storkøbenhavn grønnere, ude som inde, med et stort udvalg af stueplanter, udendørsplanter, kryddderurter, altankasser, buketter og indretningsløsninger for store og små virksomheder.  Vi ønsker at gøre grønne løsninger tilgængeligt for alle – også selvom man bor i en storby med en travl hverdag.

TOP