Vores initiativer

I Greenify ønsker vi at tage et medansvar for vores nærområde, vores medmennesker og for for vores planet.

ANSVAR FOR VORES NÆROMRÅDE OG VORES MEDMENNESKER

I Greenify tror vi på at den rette indstilling og den rigtige person er vigtigere end de rigtige erfaringer. Derfor arbejder vi på og har altid ansat ud fra et princip om at skabe flest mulige jobs for nyuddannede. Alle fuldtidsansatte medarbejdere i Greenify - udover ejerkredsen - er startet som praktikanter eller elever i Greenify.

Vi tager ansvar både opad og nedad i vores værdikæde, hvorfor mulige samarbejdspartnere og leverandører screenes i forhold deres sociale ansvarlighed og bæredygtigheds profil. Eksempelvis er vores rengøringsleverandør, Better Folks, som hjælper flygtninge ind på det danske arbejdsmarked. Derudover har vi blandt andre valgt vores krukkeleverandør, B-Green på baggrund af deres stædige arbejde for at løfte nærområderne i deres produktionslande.

Planteservice fra Greenify - Kontorbeplantning - Planteservice - Virksomheder - Cases
Planteservice fra Greenify

ANSVAR FOR PLANETEN

I Greenify ønsker vi at tage et medsvar for vores planet. 

Vi har løbende støttet organisationer såsom ”One Tree Planted” og  ”Den Danske Naturfond” for støtte og genoprette naturen både lokalt og hvor mange af vores planter stammer fra.

Vi arbejder vedvarende for at reducere vores CO2-aftryk. Vi valgte fra start at cykle på el-cykel til de planteservicekunder vi kunne - og det gør vi fortsat. I takt med, at Greenify er blevet større har vi igangsat et større arbejde med henblik på at opnå nuludledning af CO2, og her har vi sat os en række mål - blandt andet en fuld elektrisk bilpark fra 2025 samt startet dialog med konsulentvirksomheden klimate.co med henblik på at få den rigtige guidance og hjælp i dette arbejde.

Vores vedligehold og servicering af planterne hos vores kunder er af meget høj  kvalitet, og vi gør os umage for at sikre en længere levetid, så der sjældent skal udskiftes til nye planter. Vi sikrer blandt andet, at planteservicekunder som minimum modtager et besøg hver 14. dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
ligesom 2.000 andre

Modtag grøn inspiration til dit hjem eller din virksomhed;
opskrifter med krydderurter; grøn indretning; trends og meget mere

TOP
×