FAQ

Vi leverer alle planter selv i vores egen lastbil. På den måde sikrer vi planternes forhold under transporten samt deres stand ved levering. Det er altid to Greenify medarbejdere, som leverer din ordre. På den måde er vi sikre på, at leveringen sker i tråd med vores kvalitetskrav.

Vi sender til gengæld en masse plantetilbehør, så du, uanset hvor du bor, kan få fingrene i de mest essentielle plante-gadgets.

 

København 

1000-1499 København K

1500-1799 København V

1800-2000 Frederiksberg

2100 København Ø

2150 Nordhavn

2200 København N

2300 København S

2400 København NV

2450 København SV

 

Storkøbenhavn

2500 Valby

2600 Glostrup

2605 Brøndby

2610 Rødovre

2620 Albertslund

2625 Vallensbæk

2635 Ishøj

2650 Hvidovre

2660 Brøndby Strand

2665 Vallensbæk Strand

2670 Greve

2680 Solrød Strand

2690 Karlslunde

2700 Brønshøj

2720 Vanløse

2730 Herlev

2740 Skovlunde

2750 Ballerup

2760 Måløv

2765 Smørum

2770 Kastrup

2791 Dragør

2800 Kongens Lyngby

2820 Gentofte

2830 Virum

2840 Holte

2850 Nærum

2860 Søborg

2870 Dyssegård

2880 Bagsværd

2900 Hellerup

2920 Charlottenlund

2930 Klampenborg

2942 Skodsborg

2950 Vedbæk

2960 Rungsted Kyst

2970 Hørsholm

3460 Birkerød

3500 Værløse

3520 Farum

For at sikre at vores planter kommer sikkert frem, leverer vi alle planter selv fremfor at benytte eksterne fragtfirmaer. Det betyder desværre også, at vi indtil videre er nødt til at afgrænse vores geografiske område for levering af planter. I takt med at Greenify vokser sig større, udvider vi løbende vores område.

Vi sender til gengæld en masse plantetilbehør, så du, uanset hvor du bor, kan få fingrene i de mest essentielle plante-gadgets.

Vi leverer alle planter selv i vores egen lastbil. På den måde sikrer vi planternes forhold under transporten samt deres stand ved levering. Det er altid to Greenify medarbejdere, som leverer din ordre. På den måde er vi sikre på, at leveringen sker i tråd med vores kvalitetskrav.

Du er også velkommen til at stille et hurtigt spørgsmål om din plante, men vi har desværre ikke mulighed for at besvare alle dine spørgsmål, når vi er ude at levere. Du kan i stedet sende en mail med dine spørgsmål til info@greenify.dk, og så vil vi besvare dem hurtigst muligt!

Vi sender til gengæld en masse plantetilbehør, så du, uanset hvor du bor, kan få fingrene i de mest essentielle plante-gadgets.

Når du handler på Greenify.dk skal du kun betale 95 DKK for levering af dine planter, krukker og andet tilbehør. Gratis fragt ved køb over 1500 DKK.

Forsendelse til pakkeboks: På udvalgte produkter er det muligt at få tilsendt sin ordre til nærmeste pakkeboks i hele landet - pris for dette er 50 DKK.

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at bestille Greenifys Fugtmåler til forsendelse til nærmeste pakkeboks.

Du har selv mulighed for at bestemme din leveringsdato og tidsrum for levering - Leveringsdagene og tidsrummene kommer frem, når du skal til at udfylde leveringsadresse og betalingsmetode. Vi leverer flere gange om ugen. Det vil sige, at fra du bestiller går der max 3 hverdage før dine planter leveres personligt hjem til dig.

Hvis du bestiller plantetilbehør til forsendelse i hele landet, så vi du få et trackingnummer og kan følge din pakkes vej hjem til dig, din erhvervsadresse eller nærmeste pakkeboks. Vores sendbare varer leveres af GLS.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du allerede ved, at du ikke er hjemme, når vi kommer med din ordre.

Hvis det alligevel skulle ske, at vi kommer hjem til dig, og du ikke er hjemme, vil vi forsøge at ringe på hos dine naboer og stille planterne foran din dør.
Svarer de ikke, vil vi tage din ordre med hjem igen og kontakte dig for et nyt leveringstidspunkt.

Henover vinteren kan vejret blive meget koldt - vi anbefaler derfor ikke, at du beder os om at sætte indendørsplanter udenfor (f.eks. på terrassen eller lign.). Så kan vi nemlig ikke garantere, at du modtager flotte planter, da de kan få frostskader. Hvis du dog kun ser det som den eneste mulighed, så forhindrer vi dig selvfølgelig ikke i det - men du skal være opmærksom på, at frostskaderne kan vise sig efter noget tid, og vi i sådanne tilfælde ikke kan redde dine planter. 

Det kan du sagtens – helt gratis endda!

Du kan afhente din ordre fra onsdag kl. 11-18 i vores butik på Sturlasgade 1, 2300 København S. Passer dette tidspunkt dig ikke, er du altid velkommen til at kigge forbi i butikkens åbningstid. Vær opmærksom på at alle bestillinger lagt senest søndag, kan afhentes den førstkommende onsdag. Alle bestillinger lagt efter søndag kl. 23.59, kan først afhentes onsdag ugen efter.

Det er en god idé at afhente planterne på den bekræftede dato, da planterne helst vil stå hjemme hos dig og passes af dig!

Indendørsplanter kan være sarte overfor transport samt vind og vejr. Planter er levende organismer, så vær opmærksom på transportforhold, vind og vejr - det er dit ansvar, at de kommer hjem i god behold, når du afhenter selv!

Henover vinteren er planterne ekstremt udsatte for at få frostskader, så vi anbefaler, at de transporteres i bil og opholder sig så lidt tid som muligt udenfor.

Du kan afhente dine planter fra onsdag i butikkens åbningstid på Sturlasgade 1, 2300 København S. 

For levnedsmidler (planter og blomster) er der normalt ingen fortrydelsesret. Det er meget vigtigt for os, at du bliver glad for dine planter! Derfor leverer vi planter med 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder helt konkret, at hvis en plante ikke lever op til dine forventninger, kan du senest 24 timer efter levering eller afhentning, give os besked pr. mail om at du ønsker at returnere din plante. Du vil blot dække omkostninger i forbindelse med levering (95 DKK) og evt. returnering, uanset om en vi har leveret fragtfrit til dig. Hvis du allerede ved levering kan se at planten mod forventning ikke passer ind hos dig, kan vi tage den med retur og vi kreditere den fra din ordre, og så afholder du kun omkostningerne forbundet med en levering (95 DKK).

Du kan bruge dit gavekort på greenify.dk eller i vores butik på Sturlasgade 1, 2300 København S.

På greenify.dk:

Når du har fået et gavekort til Greenify, så skal du bruge din unikke gavekortskode for at indløse det. Gavekortkoden skal indtastes på 'Kurv'-siden, hvor du indtaster din gavekortskode og trykker på 'Anvend Gavekort'. Herefter vil dit gavekort blive modregnet totalen. Hvis dit gavekort er på mere, end hvad du handler for, så kan du sagtens bruge gavekortet en anden god gang - Måske til nyt indhold til altankassen, når sæsonerne skifter?

Et gavekort kan anvendes til alle planter, altankasser og tilbehør på vores webshop. Tag et smugkig på udvalget her:

Et gavekort fra Greenify gælder i 12 måneder fra udstedelsesdato og kan ikke bruges til køb af gavekort.

Du kan købe planter på greenify.dk eller kigge forbi vores butik på Sturlasgade 1, 2300 København S eller på Århusgade 132, 2100 Nordhavn.

Hvis du har forelsket dig i en plante på hjemmesiden, så kan det være en god idé at bestille den online, da sortimentet kan være anderledes i butikken. Du kan derfor også opleve andre planter i butikken end dem du finder online.

Butikken på Islands Brygge holder åbent:

Mandag-Fredag: 11-18

Lørdag-Søndag: 10-16

På helligdage holder butikken som udgangspunkt lukket.

På greenify.dk kan du se alle vores planter, som er i sortiment. Vores planter står på vores gartneri uden for København. Her bliver de nøje udvalgt, så de lever op til vores kvalitetskrav.

I butikkerne har du mulighed for at se nogle af planterne fra greenify.dk i levende live og måske nogle helt andre planter, end dem som du kan finde på hjemmesiden. I butikkerne kan du selv vælge de planter, som du gerne vil have med hjem. Hvis du har fundet en plante på greenify.dk, så kan det være en god idé at bestille den online, da sortimentet i butikkerne kan variere fra hjemmesiden.

Kig forbi Sturlasgade 1, 2300 Købehavn S - vi står altid klar til at hjælpe dig!

Du kan sagtens købe krukker alene. Du finder hele vores udvalg af krukker og tilbehør til indendørs lige her! Butikkerne kan også have andre krukker, end dem du finder på hjemmesiden, så et den er bestemt også et besøg værd!

Er du derimod på udkig efter udendørskrukker, så har vi designet og udviklet vores egne krukker, altankasser og plantekasser i genbrugsplast med vandreservoir. Dem kan du finde her!

Hvis du vælger at få tilplantet i en af vores krukker, så kan du selv vælge om det skal være en klassisk terracotta krukke eller en mørk lerkrukke. Begge krukketyper er produceret i lermateriale, så der kan være lidt spil i krukkernes udtryk.

Terracotta krukkernes størrelser kan variere, da størrelsen afhænger af hver enkelt plantes rodnet.

Højden på de forskellige terracotta krukker er ca.:  

  • Ø20, H17 cm
  • Ø26, H23 cm
  • Ø32, H26 cm
  • Ø44, H37 cm

Højden kan variere med et par centimeter alt efter hvad vi har på lager.

Højden på de forskellige mørke lerkrukker er ca.:  

  • Ø18, H18 cm
  • Ø25, H26 cm
  • Ø34, H31 cm
  • Ø41, H40 cm
  • ø50, H50 cm
Højden kan variere med en centimeter, da hver krukker er håndlavet.

 

Da hver plante er unik, tager vi altid hensyn til hver enkelte plante og dens rodnet, når vi planter dem i potter. For eksempel kan det ske at en meget høj plante, plantes i en stor krukke på trods af et lille rodnet, så den ikke tilter.

Du kan her på hjemmesiden finde information om hver enkelt plantes behov:
I Fyld Selv-universet kan du, ved at klikke på den ønskede plante, læse mere i pop-up boksen om, hvordan du sikrer din plante optimale forhold.
I Planteshoppen kan du ligeledes finde information om de forskellige planters behov. Her skal du vælge den ønskede plante eller det ønskede plantetilbehør og klikke på ‘Pleje’. Herefter vil du blive præsenteret for det pågældende produkts behov.

Er du på udkig efter generelle plejeråd eller specifikke tips, så kan du udforske vores Planteguide, hvor vi har samlet de mest generelle råd til pleje og svar på de hyppigste spørgsmål, som vi modtager. 

Planter er levende organismer og har derfor lige så individuelle behov som os mennesker. Vi har derfor opstillet nogle guidelines, så du har de bedste forudsætninger for at pleje dine planter.

Flittig_Hans_sæson

De øverste to runde ikoner står for spiringsperiode og nydeperiode. Ved dette eksempel, spirer planten altså i maj og kan nydes fra juli til og med oktober. De grønne områder viser den forventede vækstperiode for planten.

Vi opdeler plantens vandbehov i tre: lidt vand, mellem vand og meget vand. Det er svært at angive en generel mængde, da der er mange forhold som varierer, såsom lysforhold, temperaturer mm. Det er derfor vigtigt, at du selv holder øje med planten.

Som med mængden af vand, er mængden af sollys også forskellig fra plante til plante. Den er ligeledes opdelt i tre kategorier: skygge, lidt sol og fuld sol. Dette er en rettesnor, men ikke den endegyldige sandhed. Det er vigtigt, at du selv holder øje med plantens jord og blade, for miljøet omkring planter er forskellig fra hjem til hjem, altan til altan.

Når du klikker på planterne i Fyld Selv-universet kan du læse mere om hver enkelt plantes behov, beskrevet på en mere detaljeret, dog letforståelig måde.

Når du blander planter og urter i din Greenify altankasse, bør du som udgangspunkt vælge lige præcis de planter, du selv har lyst til at have på din altan eller terrasse. Vi opdaterer løbende vores udvalg af produkter, så du kun kan fylde din altankasse eller krukke med planter, som kan stå udenfor lige nu. Derfor skal du ikke være bange for at komme til at vælge produkter, som ikke er i sæson.

Vi anbefaler dog, at du sammensætter planter med nogenlunde samme vækstperiode. Derfor har vi ud for hver plante i fyld-selv-funktionen indsat ikoner, som viser plantens vækstperiode og trivselsforhold, herunder behov for sol og vand. Hvis du vil være helt sikker på, at dine planter passer til årstiden, kan du altid vælge en favoritkasse, som er særligt udvalgt af vores gartner.

Herunder kan du se nogle få eksempler på, hvilke friske krydderurter, der harmonerer godt med hinanden, smagsmæssigt:
Basilikum, purløg og mynte
Koriander, oregano og persille
Mynte, citronmelisse og estragon
Salvie, rosmarin og timian

Du kan også blive inspireret af vores blogindlæg 'Hvordan sammensætter jeg bedst min altankasse'.

Hvis du er i tvivl om dit valg af planter kan du altid vælge én af vores favoritkasser, som er sammensat af os eller kontakte vores gartner på info@greenify.dk.

TOP
×