Hvem er Greenify?

Den lette vej til et liv med planter - ude som inde, hjemme som på arbejdspladsen
Du vælger dine planter online, vi planter i smukke krukker og kasser og leverer til døren - det skal være nemt for dig at få naturen lidt tættere på!

 

GREENIFY HOVEDKONTOR

Greenify er Danmarks første online konceptshop, som leverer færdigplantede løsninger til døren. Vi ønsker at gøre det let at indrette med planter for både private og virksomheder, i overensstemmelse med tidens trends.

Greenify er startet med et stærkt ønske om at gøre det nemmere at indrette sig med planter, ude som inde. Smukke planter og friske krydderurter bør være tilgængelige for alle - det er en af de primære visioner bag Greenify, som blev stiftet i foråret 2015.

I dag drives Greenify fra et kontor på Islands Brygge i København. Alle Greenify's planter står på et gartneri uden for København, hvor planterne passes og plejes af kyndige hænder.

Når man gennemfører en ordre via webshoppen, bliver planterne plantet til i de ønskede krukker og altankasser, hvorefter de transporteres ind til København, klar til levering eller afhentning. Alle planter er nøje udvalgt, med fokus på tidens trends og høje kvalitetskrav.

GREENIFY BUTIK

Den første fysiske Greenify butik slog dørene op i august 2018 på Bryggen, men vi fik hurtigt vokseværk og flyttede i nye lokaler i 2019. 

I marts 2021 slog vi dørene op i Nordhavn, hvor vi sørger for grønne planter til alle beboere i Københavns bæredygtige bydel og omegn.

Sortimentet vil til dels være det samme som på hjemmesiden, men der er også planter, krukker og tilbehør, som kun kan findes i butikkerne.

Hvis du har forelsket dig i en plante fra en af butikkerne, men gerne vil have den leveret, så klarer vi det uden problemer.

Åbningstider i begge butikker: 

Tirsdag-Fredag kl. 11-18

Lørdag og søndag kl. 10-16

Et grønnere liv

 

"Vi var stærke i troen på, at der måtte være andre som os, der
ønskede at leve grønnere, omgivet af planter ude som inde,
men på den lette måde. Vi havde et stærkt ønske om at
inkludere vores børn i hele processen fra “jord til bord” og ville
gerne læ re dem, at krydderurter ikke blot kommer fra en pose
købt i supermarkedet".

Hvem er vi

Vi er et team af planteelskende personligheder - mød os her!

MICHALA
Stifter og Direktør

Michala stiftede Greenify i foråret 2015, med et brændende ønske om at gøre det nemmere at indrette sig med planter i storbyen, ude som inde. Michala er Greenify's hjerte og sikrer udover den daglige drift, at Greenify's koncept fortsat udvikler sig og bliver ved med at være Københavns sejeste online planteshop.

michala@greenify.dk

Sofie

SOFIE
Daglig driftsansvarlig

Sofie varetager daglige drift af Greenify, sørger for den gode service samt en lang række af opgaver indenfor PR, kommunikation og digital marketing. Sofie startede i praktik hos Greenify i august 2016 som del af sin uddannelse. I juli 2017 blev Sofie en fast del af dagligdagen hos Greenify.

sofie@greenify.dk

LASSE
SoMe koordinator

Lasse startede i 2017 i praktik hos Greenify og er efterfølgende i 2019 vendt ‘hjem’ til Greenify for at skabe inspirerende content og gode oplevelser - både digitalt og i butikken. Lasse er altid klar på at give et plantetip med på vejen.

lasse@greenify.dk

NANNA
Butiksansvarlig

Nanna startede som butiksansvarlig i Greenifys første fysiske butik i 2018. Sidenhen er butikken vokset og Nanna skaber med sit smilende væsen en god oplevelse og er klar til at finde den rette plante til dig.

butik@greenify.dk

SØS
Gartnerelev

Søs fik elevplads hos Greenify i februar 2021. Hun har sin daglige gang både på vores kontor i København og hos vores planteservicekunder. Søs leverer desuden til vores kunder og sørger for at planterne kommer sikkert frem.

info@greenify.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
ligesom 2.500 andre

 

Modtag grøn inspiration til dit hjem eller din virksomhed;
opskrifter med krydderurter; grøn indretning; trends og meget mere

TOP