1-2-træ plantepakken

Fra 5,200 kr.

Ryd
Stk.

 1-2-træ plantepakken indeholder: 

  • 1 opstammet Violinfigen (ca. 120-140 cm høj inkl. krukke)

  • 1 opstammet scheffleratræ (ca. 120-140 cm høj inkl. krukke)

  • 1 opstammet gummitræ (ca. 110-140 cm høj inkl. krukke)

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Der kan forekomme ændringer i plantevalg.

Beskrivelse

1-2-træ pakken fra Greenify indeholder tre, flotte mellemstore træer. Træer som helt sikkert vil skabe flot grønt blikfang på ethvert kontor eller i hjemmet. Du vælger selv om du vil have planterne leveret tilplantet i flotte krukker eller helt uden krukker, hvis du gerne vil stå for tilplantningen selv. Vælg blandt flere typer af krukker, for at finde lige netop det look der passer ind hos dig.

1-2-træ plantepakken: Skab karakter og blikfang med smukke træer

Vi har sammensat en pakke med flotte træer på ca. 120-150 cm, som uden tvivl skabe blikfang og karakter til din indretning. Som udgangspunkt består pakken af et gummitræ, et violinfigentræ og et scheffleratræ, men der kan forekomme ændringer i plantevalg. Planterne er nogle af vores mest populære planter og passer til de fleste hjem og virksomheder som trænger til lidt liv og ægte junglestemning. Med denne pakke er du sikret et smukt grønt miljø, som vil kunne mærkes på indeklimaet.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

Alle planter i Junglepakken er nemme at passe, hvis du sætter dem på en placering med indirekte sollys og husker at give dem noget vand en gang i mellem.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vi anbefaler at du vander dine planter ca. én gang om ugen, men indeklima og placering kan betyde at du enten skal vande oftere eller sjældnere. Vand som udgangspunkt kun når jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×