3-grenet Broget Gummitræ

Fra 345 DKK

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst i et lyst rum

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca. 50-70 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

3-grenet broget Gummitræ (Ficus elastica ‘Variegata’) er en smuk plante, som vil pynte ethvert hjem. Planten kommer fra Asien, og er én af de mest populære Ficus-arter. Lige som sine artsfæller er Gummitræet blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Er du til et mere enkelt Gummitræ, så kan du se vores grønne gummitræ eller det mørke gummitræ uden det karakteristiske brogede mønster.

3-grenet Broget Gummitræ: elegant og robust

Denne smukke plante er et fantastisk indspark til hjemmet. De smukke, brogede blade er iøjenfaldende, og træets farver lyser op i ethvert rum. Træet er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand. Du kan få planten med en gren eller tre grene.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Den brogede version vil gerne stå lidt lysere end det grønne eller mørke Gummitræ, og er generelt lidt mere sart. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×