Abernes Skræk

Fra 595 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på din solrige altan

vand1

Vandes når jorden er tør

højde

Findes i flere størrelser – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Abernes Skræk (Aruacaria araucariana) er et stedsegrønt nåletræ, som med tiden kan vokse sig stort og bredt.  Træet har smukke mørkegrønne stive grene, beklædt med dekorative skællignende nåle.

Abernes Skræk: Grøn altan hele året rundt

Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir, så den har de bedste vækstbetingelser på altanen eller terrassen.

Krukkerne er lette, frostsikre og produceret i miljøvenligt genbrugsplast, iblandet stenpulver som giver krukkerne et rustikt udtryk. Vores krukker er lavet med et intelligent vandreservoir, som opsamler overskydende vand, så dine planter holder sig fugtigere længere. Det øger planternes levetid og gør det nemmere for dig at holde dine planter flotte.

NB! I perioder med meget regn og om vinteren bør du fjerne proppen i bunden af krukken. Så sikrer du, at dine planter ikke drukner, og at der ikke ligger vand og bundfryser. Det vil nemlig fryse rødderne på dine planter!

Gør dine planter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Abernes skræk trives i veldrænet jord, i sol og halvskygge og på en vindbeskyttet placering.

Træet er rimelig hårdfør og kan tåle ned til – 13 graders frost, men bør tildækkes og beskyttes mod frost de første år, om vinteren.

TOP
×