Æbletræ

Fra 395 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst i et vindstille hjørne i sol eller halvskygge

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Æbletræ er smukke træer med en overdådig blomstring i foråret, der ofte overrasker. Om efteråret kan du nyde deres smukke løv og flotte spiselige frugter.

ÆBLETRÆ: HØST ÆBLER TIL EFTERÅRET

Æbletræ er et smukt søjleæbletræ, som passer godt til den lille have, altanen eller terrassen. Træet er langsomtvoksende, og bliver op til 4 m højt. Træet blomstrer efter forårsfrosten og får sprøde og røde æbler som modner i september, men giv lige træet lov til at falde godt til før du forventer den store høst. Vand jævnligt så jorden holdes let fugtig, og tilsæt meget gerne gødning ved ca. hver 3. vanding fra maj til september.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

PLEJE

Placer dit Starcats æbletræ i sol eller halvskygge i læ for vind og sørg for at holde træets jord fugtig. Henover sommeren kan du med fordel gøde med vores universalgødning, så dit æbletræ får masser af næring. Du skal ikke være nervøs for frost eller regn – æbletræet skulle meget gerne kunne stå imod de danske forhold.

TOP
×