Ædelcypres

Fra 445 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering4

Trives bedst på din solrige altan

Vandes når jorden er tør

højde

Ca. 150-170 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Ædelcypres er et skønt stedsegrønt træ med mange muligheder. Ofte bliver Cypres forbundet med hække, hvorfor den er eminent til at skabe afskærmning og opdeling af uderum. Det har fine tætsiddende, blødere nåle og er fuldt hårdfør i det danske klima.

Ædelcypres: Indram dit uderum

Når vi leverer din plante er den cirka 150-170 cm høj med krukke. Den vil derfor være perfekt til at definere uderummet i flere zoner og skabe læ. Du kan få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir, så den har de bedste vækstbetingelser på altanen eller terrassen.

Gør dine planter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Abernes skræk trives i veldrænet jord, i sol og halvskygge og på en vindbeskyttet placering.

Træet er rimelig hårdfør og kan tåle ned til – 13 graders frost, men bør tildækkes og beskyttes mod frost de første år, om vinteren.

TOP
×