Aglaonema

Fra 425 kr.

Ryd
Stk.

Nem plante

Nem

Kan stå de fleste steder, dog ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Aglaonema stammer fra Asien, men herhjemme kender vi den også som ‘Sømandstrøst‘. Det er en mørketolerant plante, der før i tiden brugt som plante på skibe, hvorfra det danske kaldenavn stammer. De karakterfulde blade har smukke lyse aftegninger, som varierer fra plante til plante. Du vil derfor få et meget unikt udtryk med lige netop din plante!

Aglaonema: Udtryksfuld og nøjsom

Aglaonema er en nem og overbærende stueplante, der kan trives i de fleste hjem. Den trives både på mørke og lyse placeringer, dog ikke direkte sollys. Den er vild med høj luftfugtighed, som den kender fra Asien, så du kan med fordel forstøve eller overbruse den for at øge luftfugtigheden.

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør dit Aglaonema, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Aglaonema er en dejlig nem plante, som kræver minimal pleje. Den vil helst have lov til at tørre ud mellem vanding, da den ikke tåler overvanding. Stik en finger i jorden, inden du vander. 

Aglaonema er en meget udtryksfuld plante, og den viser, hvordan den har det. Står planten placeret lyst vil du opleve at bladene bliver lysere, hvorimod bladene vil blive mørkere, hvis den står på en mørkere placering.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×