Aglaonema

Fra 425 DKK

Ryd
Stk.

Nem plante

Nem

Kan stå de fleste steder, dog ikke i direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Findes i flere størrelser – højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Aglaonema stammer fra Asien, men herhjemme kender vi den også som Sømandstrøst. Det er en mørketolerant plante, der før i tiden brugt som plante på skibe, hvorfra det danske kaldenavn stammer. De karakterfulde blade har smukke lyse aftegninger, som varierer fra plante til plante. Du vil derfor få et meget unikt udtryk med lige netop din plante!

Aglaonema: Udtryksfuld og nøjsom

Aglaonema er en nem og overbærende stueplante, der kan trives i de fleste hjem, på både mørke og lyse placeringer, dog ikke direkte sollys. Den er vild med høj luftfugtighed, som den kender fra Asien, så du kan med fordel forstøve eller overbruse den for at øge luftfugtigheden.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Aglaonema er en dejlig nem plante, som kræver minimal pleje. Den vil helst have lov til at tørre ud mellem vanding, da den ikke tåler overvanding. Stik en finger i jorden, inden du vander. 

Aglaonema er en meget udtryksfuld plante, og den viser, hvordan den har det. Står planten placeret lyst vil du opleve at bladene bliver lysere, hvorimod bladene vil blive mørkere, hvis den står på en mørkere placering.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×