Alocasia Polly

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Placeres i din lyse stue uden direkte lys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

25 – 45 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Alocasia (Alocasia Polly), også kaldet Elefantøre, er en smuk og anderledes stueplante med blålige blade. Planten kommer fra det sydøstlige Asien og trives rigtig godt i høj luftfugtighed og med masser af indirekte lys. Alocasia er en af de stueplanter, som god for dig, der er lidt mere øvet i plantepleje.

Alocasia Polly: Alt andet end kedelig

Her får du en plante, der ikke bare skiller sig ud, men som også er smuk at kigge på. Bladene har form som et elefantøre, og er karismatiske og beundringsværdige.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

pleje

Alocasia trives bedst på en god lys placering beskyttet for direkte sol om sommeren. Alocasia kan godt lide vand, men jorden skal tørre let ud imellem vandingerne. Forstøv eller oversprøjt gerne planten med vand en gang imellem. Det er med til at hæve luftfugtigheden, som planten elsker.

TOP
×