Alocasia Zebrina

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Placeres i din lyse stue uden direkte lys

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

ca. 70-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110081500000000 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Alocasia (Alocasia Zebrina),  er en smuk og anderledes stueplante med smukke blade og en fin zebra-stribet stilk. Planten kommer fra det sydøstlige Asien og trives rigtig godt på en placering med masser af indirekte lys.

Alocasia Zebrina: Den elegante plante

Her får du en plante, der ikke bare skiller sig ud, men som er smuk at kigge på. Bladene har form som et elefantøre, og er karismatiske og beundringsværdige. De smukke stribede stængler tilfører lidt ekstra karakter til planten, så du får en smuk, ekstraordinær stueplante!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

pleje

Alocasiaen trives bedst i et fugtigt og varmt miljø. Sørg for at din Alocasias jord holdes fugtig, men pas på med overvanding – særligt om vinteren, hvor planten skal vandes mindre end om sommeren. Hold din Alocasia ude af direkte sol og gød gerne jorden hver anden uge indtil oktober og start så igen med gødning i marts måned, hvor vækstperioden starter igen.

TOP
×