Alocasia reginula ‘Black Velvet’

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange om ugen

højde

20-40 cm inkl. krukke

Hver plante er unik

Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110008200000000 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Alocasia reginula ‘Black Velvet’ er en anderledes og eksotisk stueplante med smukke fløjlsbløde blade. Om det er bladenes form eller plantens oprindelse i Sydøstasien, der har givet den kaldenavnet ‘Elefantøre’, kan vi kun gisne om.

Alocasia reginula: Den smukke karakterfulde plante

Plantens store blade og smukke stængler gør den næsten til et stykke kunst i hjemmet. Planten skal stå lyst, dog ikke i direkte sollys – den kan nemlig blive solskoldet og få brune blade af den grund. Pas på med at overvande – den foretrækker en fugtig, men ikke våd jord. Lad den tørre ud i overfladen inden du vander den. Da den vokser relativt langsomt, vil den passe perfekt ind i din reol eller på dit skrivebord.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

Pleje

Planten skal stå lyst, dog ikke i direkte sollys – den kan nemlig blive solskoldet og få brune blade af den grund. Pas på med at overvande din Alocasia, og lad jorden tørre ud i overfladen inden du vander igen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×