Aloe ‘Blue Elf’

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

Lys placering

Trives bedst på en lys placering

vand1

Vandes ca. 1-3 gange hver anden måned

højde

Ca. 30-40 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Aloe ‘Blue Elf’ er en super nem plante at holde, ligesom Aloe Vera. Den kan nemlig lagre en stor mængde vand, så du næsten slipper for at vande den. Hvis du bare sørger for at stille planten lyst, dog ikke i hård, direkte sollys, og sørger for at vande den, når jorden bliver tør, så har du en plante for livet, som vil være dig evig taknemlig.

Aloe ‘Blue Elf’: Mere end bare en plante

Aloe er en subtropisk sukkulent af en helt særlig art. Denne Aloe kan få smukke orangerøde blomster i løbet af efteråret, som kan stå helt frem til foråret. Dette kræver dog en lys placering og den rette pleje…

pleje

Aloe Vera er en super nem plante at holde: den kræver ikke gødning og må meget gerne tørre ud. Aloe Vera vil gerne have meget sol, men må ikke stå i direkte sollys – så bliver bladene nemlig brune. Planten vil gerne stå i mager, gruset jord. Hvis den står i for tung eller våd jord, bliver rødderne tynde og skrøbelige.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×