Aloe Vera

Fra 105 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering.

vand1

Vandes når jorden er tør.

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Aloe vera er en sukkulent af en helt særlig art. Den er én af de mest kendte planter indenfor kosmetik og kropspleje. Planten indeholder nemlig en helt særlig gelé med en unik blanding af stoffer som virker helende på f.eks. solskoldninger og brændemærker. Det er en let og attraktiv stueplante med massere af gode egenskaber.

Aloe vera: Mere end bare en plante

Hvis du sørger for at stille planten lyst, og først vander den når jorden er tør. Så har du en god og brugbar plante for livet.

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Aloe vera vil gerne have en lys placering – gerne i solen. Planten kan dog, som de fleste andre sukkulenter, godt få brune og rødlige nuancer, hvis den står i for kraftig sol. Giv planten noget vand 1 – 2 gange om måneden, alt afhængig af indeklima og placering. Vi anbefaler, at du altid tjekker at jorden er tør inden du vander. Hvis jorden er fugtig i længere tid af gangen, vil plantens rødder rådne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×