Aloe Vera

Fra 105 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering.

vand1

Vandes når jorden er tør.

højde

Findes i flere størrelser – min højde er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Aloe Vera er en sukkulent af en helt særlig art. Den er én af de mest kendte planter indenfor kosmetik og kropspleje. Planten indeholder nemlig en helt særlig gelé med en unik blanding af stoffer som virker helende på f.eks. solskoldninger og brændemærker. Det er en let og attraktiv stueplante med massere af gode egenskaber, heriblandt luftrensende egenskaber.

Aloe Vera: Mere end bare en plante

Planten skal stilles lyst, gerne i direkte sollys, og først vandes når jorden er tør. Anskaf dig en Aloe Vera og så har du en god og brugbar plante for livet!

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover Aloe Vera er nogle særligt luftrensende planter fx et gummitræ og en fredslilje. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber, så de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør din Aloe Vera, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørsjungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Aloe vera vil gerne have en lys placering – gerne i solen. Planten kan dog, som de fleste andre sukkulenter, godt få brune og rødlige nuancer, hvis den står i for kraftig sol. Giv planten noget vand 1 – 2 gange om måneden, alt afhængig af indeklima og placering. Vi anbefaler, at du altid tjekker at jorden er tør inden du vander. Hvis jorden er fugtig i længere tid af gangen, vil plantens rødder rådne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×