Alunrod ‘Lipstick’

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Trives bedst på placering i sol eller halvskygge

Vandes cirka 1-2 gange om ugen afhængigt af vejret

højde

Ca. 30-50 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110128000000000 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Alunrod (Heuchera) ‘Lipstick’ er en smuk flerårig staude som blomstrer med fine rødlige klokkeblomster som kan nydes helt ind i efteråret. Planten holder sin grønne farve hele året og holder godt til det danske efterår og vores kolde vinter.

Alunrod: Den perfekte plante til den stedsegrønne altan og have

Alunrod er den ideelle altanplante og trives godt i krukke eller som bunddække i både sol og halvskygge. Alligevel bør den ikke stå alt for tørt. I fuld sol trives den bedst, når jorden er fugtig. Når din Alunrod har etableret sig i krukken, klarer den sig fint med kun at blive vandet i særligt tørre perioder. Det første års tid efter udplantning er det en god idé at vande med jævne mellemrum, så jorden omkring den unge plante ikke tørrer for hårdt ud.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Økologiske Universalgødning. Dine planter vil tanke dig!

..

Pleje

Alunrod trives godt i krukke eller som bunddække i både sol og halvskygge. Alligevel bør den ikke stå alt for tørt. I fuld sol trives den bedst, når jorden er fugtig. Når din Alunrod har etableret sig i krukken, klarer den sig fint med kun at blive vandet i særligt tørre perioder. Det første års tid efter udplantning er det en god idé at vande med jævne mellemrum, så jorden omkring den unge plante ikke tørrer for hårdt ud.

Vandes cirka 1-2 gange om ugen – afhængigt af det danske vejr. Regner det meget i en periode bør du fjerne bundproppen i din Greenify krukke, så overskydende vand kan løbe fra.

TOP
×