Alunrodkassen

Fra 195 kr.

Ryd
Stk.

Alunrodkassen er favoritkassen til dig, der ønsker en skøn altan år efter år.

spirer1

Nem

Trives bedst på din skyggefulde altan

vand2

Vand ca. 2 gange om ugen

højde

Ca. 25-35 cm høj med kasse

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Skab en skøn oase med Alunrodkassen i den nuance, som passer til din altan.

Når du vælger Alunrodkassen kan du selv vælge, om du ønsker, at vi tilplanter med flotte planter i grønne eller rødlige nuancer. Vi vælger altid de flotteste planter, hvorfor det konkrete udtryk kan variere fra billedet. 

Alunrodkassen: Flerårig favorit

Alunrod er en smuk, flerårig staude der findes i et hav af forskellige nuancer. Alunrod er en hårdfør planter som er helt eller delvis stedsegrøn,  så du kan have en flot altankasse året rundt. Alunrod er et godt valg til dig som har en skyggefuld altan. De fleste Alunrod får fine blomster fra juni-august.

Smukke altankasser kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de færdigfyldte eller dem du selv sammensætter. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Er du til minimal udskiftning og en rød tråd år efter år, så skal du vælge Alunrodkassen, da den er spækket med stauder. Stauder er en fællesbetegnelse for mange forskellige planter, som er flerårige – altså de kan komme igen år efter år.

Vanding: Vand den godt cirka 2 gange om ugen om sommeren. I tørre perioder kan det være at du bør vande oftere. Vær opmærksom på, at blæst også kan tørre planterne ud. Om vinteren er det vigtigt at der ikke står vand i altankassen, når der er frost. Sørg derfor for at få tømt din altankasse inden den første frost, så rødderne ikke fryser. 

Placering: Planterne tåler alt fra skygge til delvis sol. Sørg for at finde planter, som kan trives på din altan, så du har mulighed for at opnå succes med dit grønne uderum.

TOP
×