Anthurium Clarinervium

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 35-50 cm høj med krukke*

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110133000000000 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Anthurium Clarinervium er en smuk og anderledes stueplante. Planten har smukke, hjerteformede blade med de vildeste aftegninger! Bladene er kraftige og nærmest læderagtige. Planten er på kort tid blevet en eftertragtet plante og beundret af mange på grund af dens karakterfulde blade.

Anthurium Clarinervium: En ekstravagant plante med masser af karakter!

Anthurium Clarinervium stammer fra Mexicos regnskove og den elsker derfor høj luftfugtighed. Planten trives bedst på en lys placering, men hold den væk fra kraftigt, direkte sollys. Som andre Anthurium tåler den ikke at stå i våd jord over en længere periode. Lad planten tørre let ud mellem vandingerne.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

Pleje

Anthurium slægten foretræk­ker høj luftfugtighed. Den høje luftfug­tighed kan man opnå ved at overbruse planterne regelmæssigt. Placer planten på en lys placering, men undgår direkte sollys. I vintermånederne, hvor dagene er korte og mørke, vil den dog elske at få så meget sollys som muligt. Planten tåler ikke overvanding – lad jorden tørre let ud mellem vandingerne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×