Anthurium ‘Jungle King’

Fra 475 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-3 gange hver 14. dag

højde

Ca. 40-60 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Anthurium Jungle King er den perfekte plante til din indendørsjungle. Planten stammer oprindeligt fra Amazonas hvor den vokser på store træer dybt inde i regnskoven.⁣ Planten har tykke, blanke blade med dybe årer, som uden tvivl vil tilføre masser af karakter til ethvert rum.

Anthurium Jungle King: Velkommen til junglen

Der findes mere end 1000 Anthurium arter, men den her er uden tvivl noget helt særligt.  Det er en taknemmelig plante, som ikke kræver meget pleje og den kan tilpasse sig de fleste placeringer. Den er ideel til de rejselystne typer, som gerne vil have planter, der ikke skal vandes alt for ofte.

Jungle King passer perfekt til den store Bau krukke, som er hævet fra jorden og derfor perfekt til gulve med gulvvarme.

Stueplanter er en nem og hurtigt tilføjelse til en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Jungle King, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Anthurium ‘Jungle King’ kommer fra tropiske steder i verden hvor luftfugtigheden er høj. Planten tåler derfor ikke at tørre alt for hårdt ud mellem vandingerne. Planten kan tilpasse sig de fleste placeringer, men vil trives bedst på en placering med indirekte sollys. Hvis planten bliver udsat for kraftigt, direkte sollys kan den få brandskader på bladene.

TOP
×