Anthurium ‘Jungle King’

Fra 475 DKK

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-3 gange hver 14. dag

højde

Ca. 40-60 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110026600000000 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Anthurium Jungle King – den perfekte plante til din indendørsjungle. Planten stammer oprindeligt fra Amazonas hvor den vokser på store træer dybt inde i regnskoven.⁣ Planten har tykke, blanke blade med dybe årer som uden tvivl vil tilføre masser af karakter til ethvert rum.

Anthurium Jungle King: Velkommen til junglen

Der findes mere end 1000 Anthurium arter, men den her er uden tvivl noget helt særligt.  Det er en taknemmelig plante som ikke kræver meget pleje og den kan tilpasse sig de fleste placeringer. Den er ideel til de rejselystne typer, som gerne vil have planter, der ikke skal vandes alt for ofte.

Den passer perfekt til den store Bau krukke, som er hævet fra jorden og derfor perfekt til gulve med gulvvarme.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

 

pleje

Anthurium ‘Jungle King’ kommer fra tropiske steder i verden hvor luftfugtigheden er høj. Planten tåler derfor ikke at tørre alt for hårdt ud mellem vandingerne. Planten kan tilpasse sig de fleste placeringer, men vil trives bedst på en placering med indirekte sollys. Hvis planten bliver udsat for kraftigt, direkte sollys kan den få brandskader på bladene.

TOP
×