Apollo Æbletræ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering4

Placeres i et vindstille hjørne i sol eller halvskygge

vand2

Hold jorden jævnt fugtig hen over forår og sommer

højde

130-140 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220051900000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Paradisæbler er smukke træer med en overdådig blomstring i foråret, der ofte overrasker. Om efteråret kan du nyde deres smukke løv og flotte spiselige frugter. Paradisæbletræer er det perfekte træ til altanen, da de sjældent bliver ret store.

APOLLO ÆBLETRÆ: HØST ÆBLER TIL EFTERÅRET

Apollo Æbletræ (Malus Apollo) er et smukt søjleæbletræ, som blomstrer kraftigt med smukke, rosa blomster i begyndelsen af maj. Træet er moderat voksende, og kan under de rette forhold vokse sig til at blive 3-4 m højt. Bladene er først purpurrøde, som senere bliver mørkegrønne. Træet får purpurrøde æbler som modner i efteråret omkring september/oktober,men giv lige træet lov til at falde godt til, før du forventer den store høst. Vand træet jævnligt, og tilsæt meget gerne en god gødning ved ca. hver 3. vanding fra maj til september.

 

..

PLEJE

Placer dit Maypole æbletræ i sol eller halvskygge i læ for vind og sørg for at holde træets jord fugtig. Henover sommeren kan du med fordel gøde med vores universalgødning, så dit æbletræ får masser af næring. Du skal ikke være nervøs for frost eller regn – æbletræet skulle meget gerne kunne stå imod de danske forhold.

TOP
×