Asplenium Nidus

Fra 165 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-3 gange hver 14. dag

højde

Ca. 40-60 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Asplenium Nidus, også kendt som Fugleredebregne, er en taknemmelig plante, som ikke er lige så krævende som andre Bregner.⁣ Planten har blanke, læderagtige blade, der uden tvivl vil tilføre masser af karakter til ethvert rum. Derudover har den luftrensende egenskaber.

Asplenium Nidus: En forhistorisk plante

Bregner hører til nogle af verdens ældste planter og har eksisteret næsten uændret i mere end 350 millioner år. I naturen lever Asplenium Nidus som en epifyt, hvor den vokser fredfyldt på store træer dybt inde i regnskoven. Plantens blade er samlet i en roset, som i naturen har til funktion at opsamle regnvand, nedfaldne blade og andet organisk materiale, der forsyner planten med næring.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover denne Nidus-bregne, er nogle særligt luftrensende planter fx en guldranke, et gummitræ, en fredslilje eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Gør din Nidus, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker.
Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. D
et er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker og underfade, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering direkte til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Asplenium Nidus kommer oprindeligt fra tropiske områder hvor luftfugtigheden er høj. Planten tåler ikke at tørre for hårdt ud mellem vandingerne. Hold jorden let fugtig og giv den en placering hvor den får indrette sollys. Hvis den bliver udsat for kraftigt, direkte sollys kan den få brandskader på bladene.

TOP
×