Asplenium Nidus

Fra 165 DKK

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Trives bedst på en placering med indirekte sollys

vand2

Vandes ca. 1-3 gange hver 14. dag

højde

Ca. 40-60 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Asplenium Nidus, også kendt som Fugleredebregne, er en taknemmelig plante som ikke er lige så krævende som andre Bregner.⁣ Planten har blanke, læderagtige blade som uden tvivl vil tilføre masser af karakter til ethvert rum.

Asplenium Nidus: En forhistorisk plante

Bregner hører til nogle af verdens ældste planter og har eksisteret næsten uændret i mere end 350 millioner år. I naturen lever Asplenium Nidus som en epifyt hvor den vokser fredfyldt på store træer dybt inde i regnskoven. Plantens blade er samlet i en roset som i naturen har til funktion at opsamle regnvand, nedfaldne blade og andet organisk materiale som forsyner planten med næring. ⁣

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Asplenium Nidus kommer oprindeligt fra tropiske områder hvor luftfugtigheden er høj. Planten tåler ikke at tørre for hårdt ud mellem vandingerne. Hold jorden let fugtig og giv den en placering hvor den får indrette sollys. Hvis den bliver udsat for kraftigt, direkte sollys kan den få brandskader på bladene.

TOP
×