Bambus Asian Wonder

Fra 365 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering2

Placeres i halvskygge

vand3

Rigeligt med vand henover sommeren

højde

90-110 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220170100000000 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Bambus (Fargesia ‘Asian Wonder’) er en elegant græs med mange skud, som i naturen kan blive op til ca. 4 meter høj. Den er stedsegrøn med flotte mørke grønne blade og karakteristiske rødlige stængler. Det er en mindre kompakt bambus, som er mere luftig i udtrykket.

Bambus Asian Wonder: STEDSEGRØN PLANTE TIL ALTANEN

Bambus er en del af græsarterne med hovedudbredelse i tropiske og subtropiske egne. Planten er derfor ideel til at skabe et specielt og tropisk udtryk. Den er især velegnet til krukker, og du kan let skabe rum, læ og hyggelige kroge på din altan eller terrasse – selv om vinteren. Den passer godt til små altaner med en minimalistisk eller japansk stil.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Planten trives bedst i halvskygge, og skal have masser af vand i vækstperioden fra marts-oktober, da det er en tørstig plante. Planten er stedsegrøn og fuldhårdfør overfor frost.

TOP
×