Bambus

Fra 365 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering2

Placeres i halvskygge

vand3

Rigeligt med vand henover sommeren

højde

50-60 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220052700000000 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Bambus er en undergruppe af træ-agtige græsarter med hovedudbredelse i tropiske og subtropiske egne. Planten er derfor ideel til at skabe et specielt og tropisk udtryk. Den er især velegnet til krukker, og du kan let skabe rum, læ og hyggelige kroge på din altan eller terrasse – selv om vinteren. Den passer godt til små altaner med en minimalistisk eller japansk stil.

BAMBUS: STEDSEGRØN PLANTE TIL ALTANEN

Bambus (Fargesia murielae ‘Tiny’) er en elegant lille græs med mange skud, som bliver ca. 2 meter høj. Den er stedsegrøn med flotte mørke grønne blade. Det er en kompakt plante, som med tiden bliver mere kraftig i væksten.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

Pleje

Planten trives bedst i halvskygge, og skal have masser af vand i vækstperioden fra marts-oktober, da det er en tørstig plante. Planten er stedsegrøn og fuldhårdfør overfor frost.

TOP
×