Bananpalme

Fra 360 DKK

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

Placeres i din lyse stue uden direkte sollys

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

Ca. 50-70 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Bring et strejf af troperne ind i stuen med den evigt skønne Bananpalme (Musa Dwarf Cavendish). Denne type bananpalme er mindre end almindelige Bananpalmer ude i naturen og kan derfor passe lige ind i din lyse stue.

Bananpalme: Bring troperne ind i stuen

Med nok lys og vand er Bananpalmen den perfekte plante til din indendørsjungle. Hold jorden let fugtig og lad den ikke tørre ud. De har brug for godt med vand for at holde deres store blade hydreret.

Bananbladene har store, bløde blade, der nemt får revner – det er plantens natur og fungerer som en naturlig beskyttelse mod vindstød. I takt med at Bananpalmen vokser, vil de nederste blade blive gule og visne. Du skal derfor ikke tro, at din Bananpalme har det skidt, hvis den får gule blade – det er bare et tegn på, at den vokser.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Indendørsplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store eller små, de nemme eller svære. Vi har samlet alle de bedste indendørsplanter lige her!

pleje

Bananpalmen har brug for masser af lys (ikke direkte). Sørg for at give din bananpalme masser af vand. Vand din palme, når de øverste 4 cm af jorden føles tør. Om sommeren, kan dette godt være hver dag, hvis din palme står et varmt sted. Om vinteren er det derimod meget mere sjældent for at undgå råd.

Bananpalmens blade kan godt se hårdføre ud, men er faktisk meget skrøbelige og får nemt skrammer. Lav luftfugtighed er ofte grund til at bladene revner. Sørg for at holde bladene fugtige ved at sprøjte dem med vand en gang imellem.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×