Begonia Maculata

Fra 125 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

Vand planten ca. 1 – 2 gange hver 14. dag.

højde

ca. 30 – 50 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Giv dit hjem et personligt udtryk med Begonia Maculata. Den smukke plante med de sølvplettede blade er den sikre vej til et karakterfuldt hjem.

Begonia Maculata: Sprælsk skønhed

Begonia Maculata er en smuk og anderledes stueplante, der oprindeligt stammer fra Sydamerika. Med den rette pleje vokser den sig hurtigt stor. Den behøver ikke overdreven opmærksomhed, så længe du placerer den i nærheden af et vindue og vander den når jorden er tør. Jo mere lys den får, jo tydligere bliver de smukke tegninger på bladene. Beskyt den dog lidt for de kraftige solstråler om sommeren.

Stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Begonia Maculata, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Understreg din egen personlige stil ved at stille din Begonia i en Hexagon krukke fra Ferm Living og lad de smukke farver komplimentere hinanden. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i den valgte krukke og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Begonia maculata trives bedst på en lys placering, beskyttet for direkte sollys. Planten er ikke glad for at blive overvandet, så hver sikker på at jorden er tørret let ud inden du vander den. Begonia er en af de stueplanter der ofte blomstre, så du kan glæde dig til, at din plante vil lave smukke klaser af hvide blomster

Denne type Begonia har det med, at lave nogle meget lange og til tider vilde skud. Du kan sagtens klippe den lidt tilbage, for at få et mere busket udseende. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord. 

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×