Begonia maculata

Fra 125 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

Vand planten ca. 1 – 2 gange hver 14. dag.

højde

ca. 30 – 50 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Giv dit hjem et personligt udtryk med Begonia maculata. Den smukke plante med de sølvplettede blade er den sikre vej til et karakterfuldt hjem.

Begonia maculata: Sprælsk skønhed

Begonia maculata er en smuk og anderledes stueplante, der oprindeligt stammer fra Sydamerika. Med den rette pleje vokser den sig hurtigt stor. Den behøver ikke overdreven opmærksomhed, så længe du placerer den i nærheden af et vindue og vander den når jorden er tør. Jo mere lys den får, jo tydligere bliver de smukke tegninger på bladene. Beskyt den dog lidt for de kraftige solstråler om sommeren.

Understreg din egen personlige stil ved at stille den i en Hexagon krukke fra Ferm og lad de smukke farver komplimentere hinanden. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i væktsperioden med Greenify Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Begonia maculata trives bedst på en lys placering, beskyttet for direkte sollys. Planten er ikke glad for at blive overvandet, så hver sikker på at jorden er tørret let ud inden du vander den. Begonia er en af de stueplanter der ofte blomstre, så du kan glæde dig til, at din plante vil lave smukke klaser af hvide blomster

Denne type Begonia har det med, at lave nogle meget lange og til tider vilde skud. Du kan sagtens klippe den lidt tilbage, for at få et mere busket udseende. Det du klipper af kan du bruge som stiklinger og sætte i ny jord. 

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×