Begynderpakken

Fra 585 kr.

Ryd
Stk.

 Begynderpakken indeholder: 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Med Begynderpakken fra Greenify får du det perfekte startsæt til at starte din planterejse! Du vælger helt selv om du vil have planterne tilplantet i terracotta, mørke lerkrukker eller uden, hvis du gerne vil stå for tilplantningen af dine nye planter selv.

Begynderpakken: DIN PLANTEREJSE STARTER HER!

Vi har sørget for at udvælge 3 seje planter til dig, som er nemme at passe og smukke at kigge på. Begynderpakken består af 3 meget forskellige planter i udtryk, men som alle har det tilfælles, at de kræver minimal pleje. De nok vokse sig store og følge dig på din planterejse. Det kan næsten ikke gå galt!

I Begynderpakken får du også Greenify’s populære Fugtmåler som gør det nemmer at holde styr på dine planters vandbehov – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine skønne, grønne planter.

Gå på opdagelse blandt alle vores plantepakker, hvor vi har sammensat grønne løsninger til ethvert behov. Find de mange muligheder lige her!

Pleje

Alle planter i Begynderpakken er nemme at passe og kræver minimal pleje.

Placering: Planterne trives bedst på en lys placering, men undgå direkte sollys. Alle 3 planter trives også ganske fint på en placering med lidt svagere lysforhold.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vand kun planterne når jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×