Blå Ansigtskrukke

195 kr.

På lager

Stk.

Materiale: Stentøj med glasering
Størrelse: Ø15 x H: 14,5 cm
Farve: Grå

      Dette produkt kan sendes til hele landet

Varenummer (SKU): 330107700000000 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Den Blå Ansigtskrukke er til dig, der ønsker en fin og anderledes krukke med masser af personlighed! Skab et anderledes udtryk og tilfør et humoristisk touch til indretningen med denne fine glaseret ansigtskrukke i stentøj. Det lyse materiale vil stå godt til enhver grøn plante!

Blå Ansigtskrukke: En krukke med masser af personlighed!

Det er kun fantasien der sætter grænser når du skal finde den helt rigtige plante til din ansigtskrukke – hver plante vil skabe sit helt eget udtryk i denne krukke! Hvis du er i tvivl om, hvad du skal putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor og se vores bud.

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Yderligere information

Vægt0.9 kg

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige krukker. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til den fine ansigtskrukke:

Paradistræ (20-30 cm), Pilea (15-20 cm)Hjertephilodendron (15-20 cm)

Det vil være en god idé at skrive, at planterne skal passe ned Sekki Pot, så finder vi nemlig de planter der passer til i størrelsen!

TOP
×