Blåbær – sæt á 2 planter

Fra 320 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering3

Har det bedst på din solrige altan

vand2

Vandes regelmæssigt

højde

60-80 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Bærbuske på altanen giver skønne, sunde og lækre bær henover sommeren. For at kunne spise lækre blåbær fra altanen, så skal du faktisk have to planter, så de kan forstøve hinanden og give frugt. Derfor vil du få to planter af sorten ‘Brigitta Blue’ og ‘Patriot’ i to krukker/potter i dette sæt – du vælger selv hvilke farver krukker du ønsker.

BLÅBÆR: FORSØD SOMMEREN MED BÆR

Blåbær er en løvfældende busk og de bliver cirka 120-150 cm. høj og bred. I maj og juni vil buske prydes af flotte hængende hvide-rosa blomsterklaser. I juli-august modnes de lækre blåbær og giver et højt udbytte samt en lang høstperiode. Trives bedst i sol eller halvskygge.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Blåbær trives bedst på en solrig plads på din altan eller terrasse. Det kræver to planter for at få frugter, da der ellers ikke vil være nogen bestøvning.

TOP
×