Blågran

Fra 725 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives bedst på din solrige altan

vand1

Vandes i forhold til vind og vej

højde

110-130 cm – højden er inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Blågran (Picea Pungens Glauca) er et smukt, stedsegrønt nåletræ i den smukkeste blå farve, som får fine små kogler. Træet er velegnet til at plante ud i haven, eller i en krukke på altanen eller terrassen.

Træet er meget dekorativt og kan sagtens klare både vinter og sommer her i landet. Den trives bedst på en placering i sol eller halvskygge, og er vindstærk og fuld hårdfør.

Blågran: Grøn altan året rundt

Når vi leverer er den cirka 100-120 cm høj med krukke. Du kan vælge at få den leveret i vores helt egen Greenify krukke med vandreservoir.

 Gør dine planter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Blågran er et taknemmeligt træ, der kan trives på en placering både i sol og halvskygge, og som er hårdført og derfor tåler vind og vejr sommer og vinter. Sørg for at din Blågran får godt med vand indover sommeren.

TOP
×