Blågrøn glaseret krukke

Fra 1,545 kr.

Ryd
Stk.

Blågrøn glaseret krukke er til dig, som nyder at have smukke ting i dit hjem. Den smukke krukke er udformet med en unik glasur.

Materiale: Ler med udvendig reaktiv glasur
Størrelse: S: Ø: 40 cm, h: 45 cm // L: Ø: 50 cm, h: 55 cm

Varenummer (SKU): 330100800000000 Kategorier: , , , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Vælg en blågrøn glaseret krukke, som er tidløs og et godt valg til dine planter. Krukkerne har drænhul i bunden og kommer med et zink underfad, så overskydende vand ikke løber ud. Kombiner størrelserne og skab et personligt udtryk.

Blågrøn glaseret krukke: smukke krukker til de store planter

Drænhullet i bunden sikrer, at overskydende vand kan løbe fra, så dine planter ikke står med rødderne i vand og rådner. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal putte i den, så klik på fanen ‘Hvilke planter passer til?’ ovenfor og se vores anbefalinger til de forskellige størrelser. På grund af den reaktive glasur kan krukkens farve og finish variere. Dette er en naturlig del af designet og del af det håndværk, som ligger bag det håndlavede design.

Find flere krukker til dine planter her!

Hvilke planter passer til?

Det kan være svært at gennemskue, hvilke planter, der passer i de forskellige størrelser Sekki Pots. Vi har derfor samlet vores anbefalinger til de smukke krukker:

L: Violinfigen (100-120 cm) –  Lykkekastanje (70-90 cm) – Strelitzia nicolai (90-110 cm)

XL: Strelitzia nicolai (140-160 cm) – Forgrenet Violinfigen (160-180 cm) – Opstammet Gummitræ (170-190 cm)

Det vil være en god idé at skrive, at planterne skal passe til din glaseret krukke, så finder vi nemlig de planter der passer til i størrelsen!

TOP
×