Bladglans

135 kr.

Stk.

Bladglans giver dine stueplanter naturligt blanke blade og virker støvafvisende.

Indhold: 600 ml.

Varenummer (SKU): 331125700060000 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Naturligt Bladglans giver din plantes blade en perfekt glans. Den holder bladene friske og støvfri, blot ved en let sprøjtning ca. en gang om måneden. Bladglans virker støvafvisende og fjerner pletter, som skyldes kalkholdigt og urent vand. Bladglansen er fremstillet på basis af ethanol, vegetabilske og mineralske olier og skader selvfølgelig ikke dine planters blade.

Sådan bruger du Bladglans

Naturligt Bladglans er færdigblandet og klar til brug med det samme. Den kommer i en flaske med spray.

Flasken skal grundigt omrystes før brug. Sprøjtning bør foregå ved normal stuetemperatur og en afstand på omkring 35 cm.

Undgå at sprøjte i direkte sollys samt mod tekstiler eller lignende, som bladglansen kunne ramme. Ved sjældne og følsomme planter bør man forsøgsvis prøve på et enkelt blad inden der sprøjtes på hele planten.

Plantepleje

Optimer din planteplejesamling med Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle. Plantepleje Kittet består af: Greenify UniversalgødningGreenify Bladgødning, Greenify Forstøverflaske og Greenify Fugtmåler.

Vores fugtmåler er fantastisk til at få styr på dine planters vandbehov, og derved undgå over- eller undervandning. Greenify Fugtmåler til planter er vores helt egen fugtmåler i eget design, som nemt kan give dig vished om din plantes vandtrang. Fugtmåleren giver dig et præg om, hvor ofte du skal vande dine planter – så behøver du ikke længere være bange for at over- eller undervande dine grønne planter. NB: Alle planter har forskellige behov for vand. Fugtmåleren er kun en hjælpende hånd, som skal kombineres med din sunde fornuft i forhold til vanding. Kig og mærk altid på planten inden den vandes.

Dine planter vil takke dig!

Du vælger og vi leverer direkte til din dør!

Køb dine planter, krukker, potter, plantepleje mm. hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene, samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi leverer plantepleje og -tilbehør direkte til din dør i hele landet, og du bestemmer selv hvornår!

Yderligere information

Vægt0.75 kg
Vælg størrelse

Indhold

Naturligt Bladglans (klar til brug) Fremstillet på basis af ethanol, vegetabilske og mineralske olier.

Drivgas: Hydrocarbon

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

Pleje

Naturligt Bladglans er blandet og klar til brug. Beholderen omrystes før brug. Sprøjtning bør foregå ved normal stuetemperatur og en afstand på 35 cm.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

TOP
×