Bladglans

135 DKK

Stk.

Bladglans giver dine stueplanter naturligt blanke blade og virker støvafvisende.

Indhold: 600 ml.

Varenummer (SKU): 331125700060000 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Naturligt Bladglans giver din plantes blade en perfekt glans og holder dem friske og støvfri ved en let sprøjtning en gang om måneden. Bladglans virker støvafvisende og fjerne pletter, som skyldes kalkholdigt og urent vand. Bladglansen er fremstillet på basis af ethanol, vegetabilske og mineralske olier og skader ikke dine planter.

Sådan bruger du Bladglans:

Naturligt Bladglans er færdigblandet og klar til brug og kommer i en flaske med spray.

Beholderen omrystes før brug. Sprøjtning bør foregå ved normal stuetemperatur og en afstand på 35 cm.

Sprøjt ikke i direkte sollys og ikke mod tekstiler eller lignende. Ved sjældne og følsomme planter bør man forsøgsvis prøve på et enkelt blad.

 

Plantetilbehør og krukker er en vigtig del i planternes trivsel. Om du er på udkig efter gødning, krukker, bøger eller andet. Vi har samlet alt det vigtige lige her!

Yderligere information

Vælg størrelse

600 ML

Indhold

Naturligt Bladglans (klar til brug) Fremstillet på basis af ethanol, vegetabilske og mineralske olier.

Drivgas: Hydrocarbon

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

Pleje

Naturligt Bladglans er blandet og klar til brug. Beholderen omrystes før brug. Sprøjtning bør foregå ved normal stuetemperatur og en afstand på 35 cm.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

TOP
×