Broget Fatsia

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Nem plante

Nem

Trives bedst på en lys placering, men kan også tåle let skygge

vand2

Vandes ca. 1 gang hver anden uge

højde

Ca. 40-60 cm høj inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110121400000000 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Broget Fatsia er en karakterfuld stueplante, som har rødder i Asien. De takkede, brogede blade giver dit hjem en tropisk stemning.

Broget Fatsia: Fantastisk nem og i tråd med tiden

Broget Fatsia er en forholdsvis nem stueplante, da den lige som den grønne Fatsia formår at give tegn, når den mangler vand. Bladene vil begynde at hænge en smule, men så snart du har været forbi med vandkanden, så vil den rejse sig igen.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

pleje

Fatsia behøver ikke at stå i vindueskarmen, men den vil trives bedst i nærheden af et vindue. Undgå direkte sollys om sommeren, da det tørrer bladene ud. Lad jorden tørre let ud mellem vandingerne og vand godt op, når du vander. Bladene vil begynde at hænge, når planten mangler vand, men hvis jorden er for tør længe vil bladene ikke rejse sig, men tørre ud og visne.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×