Broget Gummitræ

Fra 145 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Flere varianter at vælge mellem

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Broget Gummitræ (Ficus elastica ‘Variegata’) er en smuk plante, som vil pynte ethvert hjem. Planten kommer fra Asien, og er én af de mest populære Ficus-arter. Lige som sine artsfæller er Gummitræet blevet brugt som stueplante i rigtig mange år. Er du til et mere enkelt Gummitræ, så kan du se vores grønne gummitræ eller det mørke gummitræ uden det karakteristiske brogede mønster.

Broget Gummitræ: Elegant og robust

Denne smukke plante er et fantastisk indspark til hjemmet. De smukke, brogede blade er iøjenfaldende, og træets farver lyser op i ethvert rum. Træet er relativt nemt at holde, hvis det står lyst og får tiltrækkeligt med vand. Her kan vores Fugtmåler være en god hjælper, til at vurdere om træet har brug for vand eller ej.
Med den rigtige pleje og pasning kan træet vokse sig meget stort og endda nå loftshøjden – men bare rolig, den kan sagtens beskæres, så det passer til i dit inderum.

Træer og stueplanter tilfører med det samme en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indedørs jungle.

Gør dit gummitræ, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Du vælger, vi tilplanter og leverer til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i krukken med det samme og leverer dem direkte til din dør i Storkøbenhavn og Aarhus.

pleje

Gummitræet er en klassisk stueplante, som har det godt i et lyst rum, gerne tæt på et vindue. Det kan godt tåle at stå i direkte sollys, men hold øje med det indover sommeren, når solen stråler er stærkest. Den brogede version vil gerne stå lidt lysere end det grønne eller mørke Gummitræ, og er generelt lidt mere sart. Gummitræer er ikke glade for overvanding, så vand kun når jorden er tørret let ud.

Gød gerne dit Gummitræ i vækstsæsonen.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×