Broget Monstera

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Krævende

Krævende

placering2

Trives bedst i din lyse spisestue uden direkte sol

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

højde

ca. 50-70 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Broget Monstera (Monstera deliciosa ‘Albo Variegata’) er stadiet over den meget populær stueplante, Monstera deliciosa. Denne smukke plante er en anderledes og mere livlig variant med brogede blade, som skaber fundamentet for en succesfuld urban jungle.

Broget Monstera: karakterfuld og unik

Mange kan sikkert huske Monsteraen fra deres forældres eller bedsteforældres hjem, men ligesom kaktusser og sukkulenter, så er retroplanter på vej tilbage i vores hjem. Denne variation er dog en unik plante, som øjeblikkeligt giver dit hjem et enestående udtryk. Den har brug for mere lys end den almindelige Monstera, så de brogede blade bliver endnu smukkere.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

..

Pleje

Broget Monstera er en mere krævende plante at holde i forhold til den mere almindelige Monstera deliciosa. Planten drejer sig efter lyset og trives ikke i direkte sollys. Får Monsteraen for lidt lys, vil den lave færre af de smukke flige i bladene og de hvide nuancer vil falme. Monstera gror bedst i fugtig luft, men kan overleve mange år i almindeligt stueklima. Selvom planten vokser hurtigt, er den nem at holde nede ved at plukke nogle stilke fra, fra tid til anden. Pas på med at stille din Monstera tæt på et vindue med træk. Det kan resultere i brunlige blade.

Du kan med fordel vande din Monstera max 1-2 gange hver anden uge og gøde i vækstsæsonen fra marts-oktober. Sørg for at jorden er tør inden vanding.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×