Brombær

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer1

Nem

placering3

Har det bedst på din solrige altan

vand2

Vandes regelmæssigt

højde

70-80 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220051300000000 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Bærbuske på altanen giver skønne, sunde og lækre bær henover sommeren. Brug dem i drinks, salaten eller som topping på kagen. Brombær er yderst nøjsomme og derfor meget nemme at dyrke. Den stiller faktisk ikke andre krav til pasningen, end at jorden ikke udtørrer.

BROMBÆR: FORSØD SOMMEREN MED BÆR

Denne brombærsort (Rubus frut. ‘Loch Tray’) er en torneløs kraftigvoksende brombærbusk med mange skud. Planten blomstrer fra maj-juli med flotte hvide blomster. Efter blomstringen dannes bær på sidste års skud. Bærerne er sorte og meget saftige, og modner allerede i august måned. Planten kan med fordel bindes op og/eller espalieres. Desuden er den hårdfør over for frost. Brombærbusk fra Greenify er dyrket ved uden brug af sprøjtemidler.

..

Pleje

Placer brombærbusken på en solrig plads og vand planten regelmæssigt. Planten kræver gødning i vækstsæsonen fra marts til oktober. Brombær er selvbestøvende.

TOP
×