Buskvedbend

Fra 175 kr.

Ryd
Stk.

spirer1

Nem

placering4

Trives på de fleste placeringer

vand1

Vandes ca. én gang om ugen

højde

Ca. 40-60 cm inkl. krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Buskvedbend (Hedera Helix ‘Arborescens’) er et smuk stedsegrøn busk med mørkegrønne, blanke blade. I september til oktober får planten grøngule blomster som bliver til dekorative sorte (ikke spiselige) bær i efteråret. Denne plante er ikke kun smuk at kigge på, men også en god værtsplante og nektar oase for sommerfugleyngel og andre venlige bestøvere. 

Buskvedbend: Smuk og grøn året rundt

Planten er utrolig hårdfør og har ikke mange krav til sine omgivelser. Den trives godt på en placering med lys eller halvskygge i veldrænet jord. Buskvedbend gror hurtigt og vildt, men kan nemt holdes tilbage ved beskæring – det kan den sagtens klare!

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenify’s Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

pleje

Buskvedbend er en super nem plante og kræver minimal pleje. Undgå at placer planten i direkte sollys da den vil trives bedst på en placering med halvskygge. Buskvedbend må ikke overvandes – vand den ca. 1-2 gange om ugen om sommeren afhængigt af vejret og højst én gang ugentlig om vinteren.

TOP
×