Calathea Orbifolia

Fra 245 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca.  30-40 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Den smukke, luftrensende Calathea Orbifolia er en del af Marantaceae slægten, som på dansk også kendes som ‘bede-planter’. De har fået dette kælenavn, da de om natten kan folde deres blade sammen. Når lyset atter rammer dem, så folder de deres smukke stribede og strukturerede blade ud igen.

Calathea Orbifolia: Luftrensende skønhed

Den kunstneriske plante er ikke kun en fornøjelse for øjet – den er også kendt for sine luftrensende egenskaber. Derfor vil den være en fantastisk tilføjelse til det lille by-hjem.

Luftrensende egenskaber

Når du indretter med luftrensende planter skaber du et sundere og bedre indeklima. Planterne hæver luftfugtigheden og ved hjælp af deres evne til at omdanne CO2 til ilt optimeres indemiljøet. Udover denne Calathea er nogle særligt luftrensende planter fx en guldranke, et gummitræ, en fredslilje eller ZZ-planten. Disse planter er alle kendt for deres luftrensende egenskaber og de skaber et bedre indeklima i dit hjem. Tjek alle vores særligt luftrensende planter ud her.

Gør din Orbifolia, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

Pleje

For at holde bladene grønne og friske har den brug for høj luftfugtighed. Hold jorden let fugtig og giv den gerne et skyl under bruseren for at forhindre tørre bladspidser. Du kan også øge luftfugtigheden ved at forstøve bladene med vand.

TOP
×