Calathea Orbifolia

Fra 245 kr.

Ryd
Stk.

spirer2

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. 1-2 gange hveranden uge

højde

Ca.  30-40 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 110044600000000 Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Calathea orbifolia er en del af Marantaceae slægten, som på dansk også kendes som ‘bede-planter’. De har fået dette kælenavn, da de om natten kan folde deres blade sammen. Når lyset atter rammer dem, så folder de deres smukke stribede og strukturerede blade ud igen.

Calathea orbifolia: Luftrensende skønhed

Den kunstneriske plante er ikke kun en fornøjelse for øjet – den er også kendt for sine luftrensende egenskaber. Derfor vil den være en fantastisk tilføjelse til det lille by-hjem.

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Universalgødning. Dine planter vil takke dig!

Pleje

For at holde bladene grønne og friske har den brug for høj luftfugtighed. Hold jorden let fugtig og giv den gerne et skyl under bruseren for at forhindre tørre bladspidser. Du kan også øge luftfugtigheden ved at forstøve bladene med vand.

TOP
×