Fra 360 DKK

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Placeres lyst, men ikke i direkte sol

vand2

Vandes ca. en gang om ugen

højde

60-80 cm med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Calathea stromanthe ‘Triostar’ er en del af Marantaceae slægten, som på dansk også kendes som ‘bede-planter’. De har fået dette kælenavn, da de om natten kan folde deres blade sammen. Når lyset atter rammer dem, så folder de deres blade ud igen.

Calathea stromanthe: En abstrakt plante med et feminint touch

Calathea Stomanthe ‘Triostar’ er en smuk tilførsel til dit hjem eller din arbejdsplads. De tre farver på bladene komplimenterer Calatheaens mere abstrakte udtryk. Bladets røde underside skinner fint igennem på de lysere sider af bladets overside. Dette giver et yndigt lyserødt skær. 

Gør dine stueplanter en tjeneste og giv den et ekstra skud kærlighed i sommerhalvåret med Greenifys Økologiske Universalgødning. Dine planter vil takke dig!..

pleje

Calathea stammer fra bunden af de tropiske skove i Sydamerika, så derfor har den det også bedst under lignende forhold. Den trives bedst, når der er lidt varmt og fugtigt. Calathea vil gerne stå lyst, men helst ikke i direkte sol, da det kan medføre tørre og brune blade. Forstøv planten med vand jævnligt, for at hæve luftfugtigheden. Calathea hører til de planter, der godt kan lide lidt mere vand end de fleste stueplanter, men pas alligevel på du ikke overvander den. Sørg for at jorden er tørret let ud, så den ikke står og sopper i vand.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP