Calathea stromanthe ‘Triostar’

Fra 465 kr.

Ryd
Stk.

Moderat kraevende

Moderat krævende

placering2

Trives bedst på en lys placering, uden direkte sollys

vand2

Vandes ca. en gang om ugen

højde

40-60 cm med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Beskrivelse

Calathea stromanthe ‘Triostar’ er en del af Marantaceae slægten, som på dansk også kendes som ‘bede-planter’. De har fået dette kælenavn, da de om natten kan folde deres blade sammen. Når lyset atter rammer dem, så folder de deres blade ud igen.

Calathea stromanthe: En abstrakt plante med et feminint touch

Calathea stomanthe ‘Triostar’ er en smuk tilførsel til dit hjem eller din arbejdsplads. De tre farver på bladene komplimenterer Calatheaens mere abstrakte udtryk. Bladets røde underside skinner fint igennem på de lysere sider af bladets overside. Dette giver et yndigt lyserødt skær. 

Stueplanter tilfører en hyggelig atmosfære i hjemmet. Om du er til de store, små eller derimellem, de nemme eller svære. Bliv inspireret her, hvor vi har samlet vores bedste stueplanter til din indendørs jungle.

Gør din Triostar, og resten af dine stueplanter, en tjeneste og anskaf dig et Greenify Plantepleje Kit, hvor du får alt det, du skal bruge til at få succes med din indendørs jungle – dine planter vil takke dig!

Indret med flotte krukker

Vi har et nøje udvalgt sortiment af både store og små krukker og vaser samt urtepotteskjulere. Vores krukker og potter findes i mange forskellige farver og materialer, herunder terracotta/lerkrukker. Krukker er med til at give hjemmet et stilfuldt, stilistisk og gennemført udtryk. Det er derfor ideelt med en smuk krukke, når der skal indrettes med grønne stueplanter, så der skabes en sammenhæng i indretningen i hjemmet.

Det anbefales at sætte filtdupper under dine krukker, så de ikke ridser gulvet. Ved brug af filtdutter skaber man cirkulation under krukken, så der ikke dannes kondens.
Det kan også være en fordel at sætte planten og krukken på et rullebræt med hjul, så planten nemt kan vendes og flyttes.

Levering til din dør i hele Storkøbenhavn og Aarhus!

Køb dine planter og krukker hos Greenify – så slipper du for at få jord under neglene samtidig med at du får et flot, grønt inderum. Vi tilplanter dine planter i de valgte krukker og leverer dem direkte til din dør.

pleje

Calathea stammer fra bunden af de tropiske skove i Sydamerika, så derfor har den det også bedst under lignende forhold. Den trives bedst, når der er lidt varmt og fugtigt. Calathea vil gerne stå lyst, men helst ikke i direkte sol, da det kan medføre tørre og brune blade. Forstøv planten med vand jævnligt, for at hæve luftfugtigheden. Calathea hører til de planter, der godt kan lide lidt mere vand end de fleste stueplanter, men pas alligevel på du ikke overvander den. Sørg for at jorden er tørret let ud, så den ikke står og sopper i vand.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

TOP
×