600 DKK

spirer2

Moderat krævende

placering4

Placeres på din solrige altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

højde

70-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd

Beskrivelse

Citrontræ (Citrus Limon) kender vi fra de sydlige, varme lande, men det er muligt at dyrke og høste citronfrugter fra et citrontræ her i Danmark. Sætter duftende, hvide blomster efterfulgt af grønne citroner, der senere bliver mørkegule. Både indenfor og udenfor gælder det, at citrontræet har brug for masser af lys og sol for at trives. Dette træ tåler ikke temperaturer under 8°C og derfor bør det opbevares indendørs om vinteren.

CITRONTRÆ: DUFTEN AF SOMMER

Træet kan med fordel tages ind i slutningen af september og kan sættes ud igen i starten af maj. Du kan også pakke træet ind for at beskytte det mod frost. Citrontræer vokser kun, når temperaturen er på +12°C. Om vinteren vokser træet altså ikke og det skal derfor kun lige vandes nok til, at jorden ikke udtørrer helt.

..

PLEJE

Citrustræer kan ikke tåle frost, men resten af året kan dit træ sagtens stå udenfor – så længe der er sol og læ. Lad ikke jorden tørre ud og sørg for at gøde ved ca. hver 3. vanding. Så er du næsten sikker på at få et smukt og stærkt træ.

Du kunne også være interesseret i...

TOP