Citrontræ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

spirer2

Moderat krævende

placering4

Placeres på din solrige altan

vand2

Vandes ca. 1 gang om ugen

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Varenummer (SKU): 220033000000000 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Citrontræ (Citrus Limon) kender vi fra de sydlige, varme lande, men det er muligt at dyrke og høste citronfrugter her i Danmark. Citrontræet sætter velduftende, hvide blomster efterfulgt af saftige mørkegule citroner. Både indenfor og udenfor gælder det, at citrontræet har brug for masser af sollys for at trives. Træet tåler ikke temperaturer under 8°C og derfor bør det opbevares indendørs i vintermånederne.

CITRONTRÆ: DUFTEN AF MIDDELHAVET

Træet kan med fordel tages ind i slutningen af september og kan sættes ud igen i starten af maj. Du kan også pakke træet ind for at beskytte det mod frost. Citrontræer vokser kun, når temperaturen er på +12°C. Om vinteren vokser træet altså ikke og det skal derfor kun lige vandes nok til, at jorden ikke udtørrer helt.

Gør dine planter en tjeneste og giv dem et ekstra skud kærlighed med Greenify’s Universalgødning – dine planter vil takke dig!

NB! Vi kan ikke garantere at dit Citrontræ bærer frugt ved modtagelse. Vi gør dog altid vores bedste for at finde et træ til dig som allerede bærer frugter.

Udendørsplanter kan lynhurtigt skabe en skøn oase i dit uderum. Om du er til de blomstrende eller stedsegrønne, de store eller små. Vi har samlet alle sæsonens favoritter lige her!

PLEJE

Citrustræer kan ikke tåle frost, men resten af året kan dit træ sagtens stå udenfor – så længe der er sol og læ. Lad ikke jorden tørre ud og sørg for at gøde ved ca. hver 3. vanding. Så er du næsten sikker på at få et smukt og stærkt træ.

TOP
×