Fra 145 DKK

spirer1

Nem

Placering6

Både sol og i halvskygge/skygge

vand3

Vandes ekstra godt i tørre perioder

højde

80-90 cm høj med krukke

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.
Varenummer (SKU): 220050900000000 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Clematis er den mest kendte slyngplante, og er perfekt til at skabe frodighed og blomsterflor på altanen. Planten har hverken torne eller rødder til at holde sig fast med, men bruger sine bladstilke til at slynge sig. Derfor er det vigtigt at give planten noget at vokse op ad, fx Plant Wall fra Ferm Living.

CLEMATIS: SKAB EN FRODIG ALTAN

Den blomster i juni-juli måned, og som genblomstrer i september. Det er en hårdfør plante, og trives både i sol, halvskygge og skygge. Vand ekstra godt i tørre perioder. Beskæring af denne sort er ikke nødvendig, da kraftig beskæring i foråret, kan forsinke den første blomstring…

pleje

Clematis trives både på den solrige altan og i halvskygge. Sørg for at vande ekstra godt i tørre perioder. Visne blomster klippes væk om efteråret, og beskadigede grene kan fjernes. Men beskæring er ikke nødvendigt.

Det er vigtigt at clematissen har noget at vokse op ad fx et espalier, stativ elelr en stok. Den vokser også godt mod en pergola.

Du kunne også være interesseret i...

TOP