Fra 635 DKK

 Den Luftrensende Plantepakke indeholder: 

Hver plante er unik
Planter er levende organismer og derfor vil to planter aldrig være helt ens. Vi gør os umage for at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Ryd
Stk.

Beskrivelse

Planter er ikke bare smukke at kigge på, men forbedre også indeklimaet med deres luftrensende egenskaber. Som udgangspunkt er alle planter luftrensende, men undersøgelser har vist at nogle planter er mere luftrensende end andre.
Den Luftrensende Plantepakke fra Greenify er sammensat med nogle af vores yndlingsplanter som er særligt luftrensende. Plantepakken indeholder planter til både vindueskarmen, gulvet og bordet. På den måde kan du helt selv bestemme, hvor du vil lave dine grønne oaser.

Forgrønner tilværelsen og renser luften

Planters luftrensende egenskaber er værdsat af mange og derfor har vi sørget for at udvælge kun de bedste planter til dig, som er nemme at passe og smukke at kigge på. Med denne pakke er du sikret et smukt grønt miljø, som vil bidrage til at forbedre luftkvaliteten hjemme hos dig.

Se vores udvalg af planter som er særlig luftrensende her.

Pleje

Alle planter i Den Luftrensende Plantepakke er nemme at passe, hvis du sætter dem lyst og husker at give dem noget vand en gang i mellem.

Vanding: Hvis jorden er tør, må du altid godt vande dine planter. Hvis jorden derimod er fugtig, skal du vente et par dage til den er tørret op. Vand som udgangspunkt kun hvis jorden er tør.

Du kan finde specifikke plejebeskrivelser under den enkelte plante her på hjemmesiden.

Vi anbefaler, at du putter filtdutter på underfade, når du modtager dine planter.

Du kunne også være interesseret i...

TOP